Beneficiile grilei de ventilatie pentru ferestre PO 400

Beneficiile grilei de ventilatie pentru ferestre PO 400

Pentru ocupantii unei cladiri rezidentiale, o ventilatie corespunzatoare este una dintre conditiile de baza care asigura confortul acestora. Avem nevoie de un aer curat si proaspat pentru a functiona corect si, prin urmare, aerul lipsit de oxigen este daunator. Aerul lipsit de oxigen este daunator, prin urmare avem nevoie de un aer curat si proaspat pentru a functiona corect. O modalitate inteligenta de a aerisi casa fara a deschide toate usile si ferestrele este sa aveti instalate grile de ventilatie la ferestrele dvs. Acestea vor asigura fluxul de aer proaspat, mentinand la distanta atat insectele dar si spargatorii.

Filtrul de praf incorporat elimina impuritatile, paful, polenul, etc.

De ce este grila PO 400 cel mai cautat produs din oferta noastra?

Asigura un flux permanent de aer filtrat

Nu necesita deschiderea ferestrelor – se evita astfel curentii de aer si zgomotul din exterior;

Este conceputa pentru a fi montata atat in spatiile rezidentiale cat si publice;

Reduceti condensul: Cand aveti geamurile si usile inchise, veti observa o crestere a condensului in casa. Ramele umede ale ferestrelor devin in acest fel, un mediu favorabil dezvoltarii mucegaiului si al microorganismelor daunatoare. Fara o ventilatie adecvata a aerului, casa poate deveni o cutie umeda de germeni fierbinti. Una dintre cele mai eficiente solutii la problema condensului pe ferestre sunt grilele de ventilatie. Sarcina lor principala este trecerea aerului cald de la radiatoare la structura ferestrei prin pervazul ferestrei. In ultimii ani, ferestrele din termopan, au fost instalate masiv. Glafurile ferestrelor etans montate chiar deasupra radiatoarele, interfereaza cu miscarea fluxului de aer, rezultand o circulatie perturbata a aerului. Acest lucru determina formarea condensului la ferestre.     

     Cauzele condensului pe ferestre pot fi:         

» temperaturi ridicate in camera;

» instalarea necorespunzatoare a structurilor ferestrelor;

» conductivitate termica ridicata a sticlei;

 

  Economisiti costurile energiei electrice;

  Mai sanatos si cu putere mai mare de concentrare: este demonstrat ca, fluxul de aer proaspat imbunatateste tensiunea arteriala si ritmul cardiac, promoveaza un sistem imunitar mai puternic, incurajeaza niveluri mai ridicate de serotonina (care imbunatateste starea de spirit) si chiar ajuta la digestie. Ceea ce inseamna ca,  puteti imbunatati considerabil o serie de aspecte ale sanatatii dvs. 

  Calitate garantata;

  Design atractiv;

  Usor de montat: nu este necesara indepartarea pervazului. Procedura in sine este destul de simpla si nu necesita cunostinte si abilitati speciale. Cu ajutorul unui creion, marcati locul unde urmeaza sa montati grila. Dati  gaurile corespunzatoare folosindu-va de un burghiu.  La final, introduceti grila.  Este atat de simplu!