Respira zilnic aerul din mijlocul naturii in casa ta, folosind ventilatorul de fereastra

Respira zilnic aerul din mijlocul naturii in casa ta, folosind ventilatorul de fereastra

In timp ce aerisirea casei prin deschiderea ferestrelor si usilor are doar un efect pe termen scurt asupra calitatii aerului, un sistem de ventilatie va reimprospata constant aerul din interior intr-un mod controlat. Cu alte cuvinte, este singura modalitate de a respira aer sanatos in casa ta. Principiul de baza al ventilatiei controlate este ca, aerul poluat este extras din incaperi iar cel proaspat este furnizat in locul acestuia. In acest fel, casa ta este aprovizionata in mod constant cu aer proaspat, fara ca aerul fierbinte sa iasa prin ferestre si usi.

Ventilatoarele de fereastra au avantajul de a inlocui aerul viciat din camera, cu aer proaspat din exterior.

Instalarea si operarea unui ventilator de fereastra in casa dumneavoastra poate face o mare diferenta in economisirea de bani, pastrand in acelasi timp aerul din interior revigorant si confortabil.

Ventilatorul axial de uz casnic, VENTS MAO1 este proiectat pentru a extrage aer din spatii rezidentiale si nerezidentiale mai mici, cum ar fi bai, toalete, bucatarii, magazine, birouri, etc. Se monteaza in fereastra sau panel.  Ventilatorul este echipat cu jaluzele automate care se deschid la 20 de secunde dupa ce ventilatorul este pornit si se inchid dupa ce acesta este oprit, prevenind intrarea particulelor de praf, a insectelor, ori a zgomotului de afara.

Ventilatorul de fereastra MAO1, cu diametru 125 mm si capacitate 185 mc/h, este conceput pentru ventilatie continua sau periodica a bailor, dusurilor, bucatariilor si a altor spatii. Design-ul inovator al rotorului face ca ventilatorul sa aiba o inalta eficienta si o durata lunga de viata. Motor electric fiabil cu consum redus de energie, este conceput pentru functionare continua si nu necesita intretinere. 

                Ventilatorul si motorul sunt special concepute pentru functionare silentioasa.

Sistemele moderne de ventilatie utilizeaza multe modele de ventilatoare diferite, fiecare avand avantajele si dezavantajele lor, facandu-le cele mai potrivite pentru un anumit scop. Ventilatoarele de fereastra reprezinta optiunea usor de instalat pentru incaperile care nu au un orificiu de ventilatie. Ventilatoarele din seria Vents MAO1 sunt cele mai potrivite pentru aplicatiile rezidentiale in care este necesara ventilatia prin evacuare. Acest ventilator este ideal pentru utilizarea in bucatarii, toalete, bai, spalatorii si alte incaperi utilitare necesitand ventilatie periodica sau constanta. Cu toate acestea, ventilatorul este la fel de potrivit pentru aplicatii comerciale usoare unde poate fi folosit pentru a aerisi un spatiu mic de depozitare sau un atelier mic. Functionarea silentioasa si consumul redus de energie fac din MAO1, un ventilator discret si economic, chiar si atunci cand functioneaza constant. Dispozitivul este usor de utilizat, deoarece poate fi actionat prin comutatorul de lumina. 

Constructie si instalare:

Carcasa ventilatorului si rotorul sunt construite din plastic ABS. Acesta este un material durabil si rezistent la UV, care nu isi va schimba culoarea si nu va deveni casant chiar si atunci cand este expus la lumina directa a soarelui. Dispozitivul este conceput pentru a fi montat in ferestre de sticla cu grosime de la 4 mm pana la 17 mm. O gaura circulara trebuie taiata in prealabil in geamul ferestrei. Pentru modelul cu rotor de 125 mm, deschiderea trebuie sa aiba un diametru de 160 mm. Ventilatorul vine cu doua garnituri - una pentru fiecare parte a geamului. Garniturile sunt necesare pentru a asigura o etansare corecta. Pentru specificatiile tehnice complete, schemele de cablare si instructiunile detaliate de montare, va rugam sa consultati echipa noastra Julien Expert.

Umiditate ridicata in baie?

Solutia pentru a scapa de umiditate in anumite zone ale casei, dar si pentru a reduce consumul la factura ta de energie, este instalarea unui ventilator prevazut cu senzor de umiditate si timer!

Acesta va porni automat cand nivelul de umiditate creste si se va opri, atunci cand umiditatea din incapere se afla in parametri normali.

Din seria MAO1, face parte si ventilatorul de fereastra 125MAO1TH prevazut cu senzor de umiditate si timer. Ventilatoarul cu senzor de umiditate este unul dintre cele mai importante dispozitive din spatiile cu umiditate ridicata, cum ar fi baile, spalatoriile, bucatariile, pivnitele, subsolurile, etc. S-ar putea sa te intrebi de ce merita sa instalezi unul. Acest articol isi propune sa evidentieze cateva dintre beneficiile cheie ale motivului pentru care instalarea unui ventilator cu senzor de umiditate ar trebui sa fie prioritatea ta.

Instalarea unui ventilator de baie cu senzor de umiditate va va costa, fara indoiala, o suma mai mare. De obicei, ventilatoarele de baie cu umiditate controlata costa ceva mai mult decat cele obisnuite. Veste buna este ca, ventilatorul 125MAO1TH se afla in promotie in perioada 17.01-01.03.2023.

Va intrebati daca o astfel de investitie merita. Adevarul este ca instalarea unui ventilator de baie cu senzor de umiditate merita fiecare banut si va aduce multe beneficii.

                Prevenirea deteriorarii peretilor si a usilor

Umiditatea in exces, duce la condens. Daca ventilatorul nu este pornit, apa poate ramane pe peretiii incaperii ore intregi.

                Prevenirea aparitiei mucegaiului

Indiferent de situatie, umiditatea este inamicul. Ea creeaza mediul propice pentru aparitia mucegaiului. Acesta circula prin aer si este deosebit de periculos pentru sanatatea ta si a familiei tale.

                Aerul va fi curat, fara mirosuri neplacute

O alegere corecta, atunci cand doriti sa creati un mediu confortabil, sigur si eficient din punct de vedere energetic.

Senzorul de umiditate, detecteaza automat excesul de umiditate intr-o camera si activeaza ventilatorul pentru a impiedica formarea de condens, ceea ce duce la reducerea considerabila a riscului de apartitie a mucegaiului.

Mai mult, ajuta si la reducerea consumului de energie prin functionarea automata a ventilatorului numai atunci cand este necesar pentru a controla excesul de umiditate.

Ventilatorul 125MAO1TH cu senzor de umiditate va mentine automat nivelul umiditatii atat de scazut incat este imposibil ca mucegaiul sa apara.

Cu 125MAO1TH, s-au dus vremurile in care ventilatorul este lasat sa functioneze la nesfarsit.