Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat
Esti aici: Baterii de incalzire pe apa

Incalzire Si Climatizare / Baterii de incalzire pe apa

Vezi colectia noastra de baterii de incalzire pe apa. Achizitioneaza baterii de incalzire pe apa pentru sistemele tale de ventilatie.

Page: 1 of 1

  1. VENTS Baterie de incalzire pe apa fi 315mm, 2 tevi
    Stoc epuizat
Page: 1 of 1

Ventilator baie

Avem baterii de incalzire pe apa ce sunt proiectate pentru incalzirea aerului din interior in sistemele de ventilatie si sunt folosite in sisteme de introducere aer sau introducere si evacuare aer. Bateriile de incalzire pe apa pot fi dreptunghiulare sau circulare.

Carcasa unei baterii de incalzire pe apa din gama NKV (circulare) este realizata din tabla galvanizata, bobinele tubulare sunt realizate din cupru si suprafata schimbatorului de caldura este realizata din placi de aluminiu. Rezervorul de evacuare al unei baterii de incalzire pe apa are o teava de derivatie pentru senzorul de temperatura submersibil sau pentru dispozitivul de protectie impotriva inghetului. Bateria de incalzire are un stut de evacuare pentru de-aerarea sistemului. Colectia de baterii de incalzire pe apa este echipata cu dispozitive de etansare din cauciuc pentru conectarea etansa cu tubulatura. bateriile sunt disponibile in variantele cu 2 si 4 bobine si sunt proiectate pentru presiunea maxima de functionare de 1.6 MPa (16 bari) si pentru temperatura maxima de apei de +100°С.

Carcasa unei baterii de incalzire pe apa din gama NKV (dreptunghiulare) este realizata din otel galvanizat, rezervorul din tuburi de cupru si suprafata schimbatorului de caldura din placi de aluminiu. Bateriile sunt disponibile in variantele cu 2,3 si 4 tevi si proiectate pentru functionare la presiunea maxima de 1,6 MPa (16 bari) si temperatura maxima de functionare de +100°С.

Daca ai nevoie de baterii de incalzire pe apa viziteaza pagina noastra destinata acestora si alege cele mai bune produse pentru atingerea obiectivelor tale.