Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat

Ventilatoare cu recuperare de caldura

Alege din gama noastra de ventilatoare inteligente de ultima generatie. Descopera confortul ventilatoarelor inteligente chiar la tine acasa.
Page: 1 of 1

Page: 1 of 1

Ventilatoare inteligente

Vents este unul dintre liderii recunoscuti pentru implementarea de inalta tehnologie in ventilatie si pentru integrarea celor mai avansate tehnologii in domeniu.

Noua generatie de ventilatoare inteligente Vents iFan sunt ventilatoare de tip axial pentru evacuarea aerului cu o capacitate de pana la 133 m³/h.

Acestea se folosesc pentru evacuarea aerului viciat din bai, bucatarii, dusuri si alte spatii rezidentiale. Cu un design elegant, ventilatoarele inteligente ofera un nivel mare de confort cu ajutorul functiilor inteligente de control. Aceste functii permit efectuarea unor setari personalizate pentru realizarea unui micro-climat echilibrat. Se pot alege mai multe functii: controlul umiditatii aerului, controlul vitezei, alegerea timpului de functionare sau delay, mod silentios de functionare, senzor de prezenta, etc. Ventilatoarele pot avea o carcasa ultra-subtire si este actionat cu un intrerupator incorporat. Motorul este durabil.

Mai mult, pentru toata gama de ventilatoare casnice va oferim 5 ani garantie pentru a te convinge si bucura de calitatea produselor.

Printre ventilatoarele inteligente se regasesc cele cu o putere de 3,5W, 3,8W sau 3,96W si cu o turatie maxima de pana la 1390 RPM. Acestea se monteaza usor, pe perete si au un diametru de la 100 si pana la 125 mm.