Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat

Ventilator Decorativ

Un ventilator decorativ performant se potriveste in orice casa indiferent de stil si iti asigura o ventilatie optima intr-un design aparte.
Page: 1 of 2
Page:
 1. 1
 2. 2

 1. Economisesti 48% In limita stocului disponibil
  Ventilator diam 125mm timer, gold

  Ventilator diam 125mm timer, gold

  Pret normal: 227,16 RON

  Special Price 118,88 RON

 2. Ventilator diam 150mm

  203,23 RON
 3. Ventilator diam 100mm

  83,87 RON
 4. Ventilator diam 150mm

  137,77 RON
Page: 1 of 2
Page:
 1. 1
 2. 2

Ventilator decorativ
Ventilator decorativ Vents - design si functionalitate!

Ventilatoarele axiale decorative, prin multitudinea de modele, se potrivesc in orice casa indiferent de stil. Se pot alege din variantele simple de ventilator decorativ (seria LD), cu ceas incorporate(seria LD Fresh Time), cu cadru colorat (seria LD Light) sau cu panou frontal ceramic (seria Modern).

Capacitatea unui ventilator decorativ este de pana la 310 m³/h si este potrivit pentru ventilarea continua sau periodica a bailor, dusurilor, bucatariilor si a altor spatii utilitare. Este compatibil cu conducte de aer cu diametrul de 100, 125 si 150 mm.

Carcasa si elicea unui ventilator decorativ sunt realizate din plastic ABS durabil de calitate, rezistent UV. Designul elicei sporeste eficienta ventilatoarelor si durata de functionare.

Motorul este proiectat pentru functionare continua si nu necesita intretinere, este echipat cu protectie anti-incalzire si are un consum scazut de energie. Clasa de protectie a ventilatoarelor este IP 34.

Ventilatoarele pot fi actionate manual sau automat. Manual prin intrerupatorul de iluminat sau prin intrerupatorul cu fir V (nu este valabil in cazul montarii pe tavan). Actionarea automata se face cu ajutorul dispozitivului BU-1-60 (trebuie achizitionat separat) sau cu timer T (timerul incorporat permite functionarea in intervalul de 2-30 de minute dupa ce se opreste ventilatorul), cu senzorul de umiditate si timer TH (daca nivelul de umiditate din incapere depaseste pragul de umiditate de 60-90% ventilatorul porneste automat si functioneaza pana cand nivelul de umiditate scade la nivelul standard, dupa aceea ventilatorul continua sa functioneze in intervalul setat de timer, apoi se opreste).

Un ventilator decorativ poate fi dotat cu mai multe optiuni: T - timer, H - senzor de umiditate, P - senzor de prezenta, V - intrerupator cu fir si combinatii intre ele precum: TH (timer si senzor de umiditate), TP (timer si senzor de prezenta), VT (intrerupator cu fir si senzor de prezenta), VTH (intrerupator cu fir, timer si senzor de umiditate).

Ventilatoarele se monteaza direct in conducta de ventilatie. In cazul in care conducta de ventilatie este indepartata se recomanda folosirea conductelor de aer flexibile care se monteaza la flansa ventilatorului cu ajutorul unor cleme. Ventilatoarele se fixeaza pe perete cu ajutorul unor suruburi de tabla. Se pot monta si pe tavan.