Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat

Mai multe poze

Cod Produs: iFAN Move

Ventilator diam 100-125mm

Details:

Ventilator diam 100-125mm

Fii primul care evalueaza produsul!

660,79 RON

Disponibil la comanda

livrare
Tu ai cerut noi te-am ascultat !
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 100 lei.
garantie
Garantie 5 ani *
Pentru a te convinge de calitatea produselor.

Specificatii Tehnice

Descarcă PDF cu specificaţiile complete
SKU iFAN Move
Oferta N/A
Optiuni Echipare 2 viteze, Senzor miscare, Senzor umiditate, Timer
Posibilitati montare Perete
Mod constructiv Axiale
Diametru (mm) 100/125
Presiune (Pa) 33/35
Interval Presiune (casnic) Sub 50 Pa
Debit de aer maxim (mc/h) 33 / 40
Interval Debit (casnic) Sub 100 mc/h
Tensiune alimentare (V) 220
Nivel de zgomot (dB) 17
Interval Nivel Zgomot Sub 25 dB
Garantie 5 Ani
Producator VENTS

Descriere

Utilizare:

- Ventilator inovator de evacuare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort in camerele de dus, bai, bucatarii si alte spatii rezidentiale.

- Functiile inteligente de control integrate permit efectuarea unor setari personalizate pentru un micro-climat echilibrat.

Motor:

- Motor durabil cu rulmenti cu bile cu necesar de alimentare minim de pana la 3.8 W.

- Rulmentii nu necesita intretinere si au suficient lubrifiant pentru intreaga functionare a motorului.

- Ventilatorul este alimentat printr-o unitate cu un interval larg de la 100 la 240V si de la 50 la 60 Hz. Ventilatorul se poate folosi in diverse tari si are o functionare stabila cu cabluri electrice universale.

- Motorul este montat pe un conector din cauciuc anti-vibratie pentru o functionare silentioasa si fara vibratii a ventilatorului.

- Motorul este dotat cu protectie impotriva supra-incalzirii.

Functii inteligente:

Humidity Mode / Controlul umiditatii Ventilatorul este echipat cu un senzor inteligent de umiditate cu trei moduri de functionare: - SLEEP –Ventilatorul este gata sa primeasca un semnal de la senzorul de umiditate sau de la comutatorul extern. - SILENT –modul optim de eliminare a umiditatii la capacitatea de aer potrivita (pana la 83 m3/h) combinata cu functionarea silentioasa. - MAX –modul de eliminare a umiditatii excesive cu viteza cea mai mare si capacitatea maxima de aer (pana la 133 m3/h).

TIMER / Controlul timpului/ eliminarea umiditatii/ temporizator Ventilatorul este echipat cu 3 timere: - Timer pentru umiditate - setarea functionarii ventilatorului pentru eliminarea totala a umiditatii dupa stabilizarea sa (30, 45, 60 min). - Oprirea timerului - ventilatorul functioneaza in continuare timp de 5,15 sau 30 de minute dupa activarea senzorului de prezenta sau a comutatorului extern si apoi revine la modul anterior de functionare - Temporizator - ajustati temporizatorul pentru a evita oprirea/pornirea inutila a ventilatorului daca folosit baia la intervale scurte si frecvente. Dupa ce creste umiditatea sau dupa primirea unui semnal de la senzorul de prezenta/ comutatorul extern, ventilatorul trece la o viteza mai mare nu imediat, ci dupa intervalul setat (0,2 si 5 minute)

SPEED / Modificarea vitezei ventilatorului Ventilatorul are 10 trepte de viteza: - pentru modul SILENT: de la 40/33 la 83/72 m3/h (Ø125/100 mm) - pentru modul MAX: de la 83/72 la 133/106 m3/h (Ø125/100 mm)

MOVE / Senzor de prezenta (pentru modelul iFan Move) Ventilatorul este trecut automat pe modul SILENT in cazul unui semnal de la senzorul de prezenta de la distanta de 1-4m si un unghi de vizualizare de 100°.

24 HOURS / Ventilatie permanenta Modul de functionare continuu la viteza mica asigura un schimb de aer minim continuu in incapere cu capacitatea de aer 40/33 m3/h (Ø125/100 mm). Dupa ce se modifica nivelul de umiditate, ventilatorul este trecut pe modul MAX (automat) sau SILENT. Ventilatorul este trecut pe modul SILENT dupa primirea unui semnal de la senzorul de prezenta sau de la comutatorul extern.

Ventilatie automata la intervale regulate Functia integrata de activare a ventilatiei automate. Odata la 15 ore ventilatorul se porneste pentru 2 ore pentru a ventila incinta cu capacitate de aer de 83/ 72 m3/ h (Ø125/ 100 mm).

Review-uri

Aici scrii recenzia ta despre produsul: Ventilator diam 100-125mm

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota