Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT

Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat
Esti aici: Ventilator Baie

Ventilatie Casnica / Ventilator Baie

Orice baie are nevoie de un ventilator baie, deorece ventilația necorespunzătoare sau lipsa ei poate avea consecinte nefaste pe termen lung. Alege si tu un ventilator baie performant!
  1. VENTS Ventilator axial , ABS, diam 100mm
    Stoc epuizat
Ventilator baie
Julien Expert vă oferă o gamă largă de ventilator baie, potrivite pentru băi de orice dimensiuni.

Alege diametrul, nivelul de zgomot, de consum, designul preferat si comanda orice model de ventilator baie Vents la cel mai bun pret!

Orice baie are nevoie de un ventilator baie, deorece ventilația necorespunzătoare sau lipsa ei poate duce la mucegai si germeni cauzate de umezeala in excces. Ventilatorul de baie Vents elimină mirosul, umiditatea, oglinzile aburite și alți poluanți din aer care afectează calitatea aerului din interior creînd un mediu confortabil pentru începerea și sfârșitul unei zile.

Poti alege un ventilator baie de perete, tavan sau geam, ventilator de baie cu senzor de miscare, senzor de umiditate, cu jaluzele sau cu timer.

Ventilatoare de evacuare inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort.

Ventilatoare axiale de fereastra, axiale de perete, axiale in linie, silentioase, cu consum redus, alimentate cu panou solar, ventilatoare cetrifugale, cu funcțiile inteligente de control integrate ce permit efectuarea unor setări personalizate pentru un micro-climat echilibrat.

Puteți avea încredere că orice model de ventilator de baie Vents alegeți va îndeplini cele mai exigente cerințe.