Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat
Esti aici: Ventilator Baie

Ventilatie Casnica / Ventilator Baie

Deoarece ventilația necorespunzatoare sau lipsa ei poate aduce consecinte nefaste pe termen lung baii tale, ai nevoie de un ventilator baie pentru a evita o astfel de problema. Alege si tu un ventilator baie performant!

Page: 1 of 1

Page: 1 of 1

Ventilator baie

Julien Expert va ofera o gama larga de ventilatoare baie, potrivite pentru bai de orice dimensiuni. Astfel poti alege capacitatea de ventilare potrivita baii tale.

Poti de asemenea alege diametrul, nivelul de zgomot, de consum si designul preferat. Comanda orice model de ventilator baie Vents la cel mai bun pret! Zgomotul produs este unul redus, aproape silentios.

Un foarte important beneficiu al unui ventilator baie este senzorul de umiditate pentru ventilatorul de aerisire. Orice baie are nevoie de un accesoriu de ventilatie, deoarece ventilatia necorespunzatoare sau lipsa ei poate duce la mucegai si germeni cauzate de umezeala in excces. Colectioa noastra de ventilatoare baie Vents elimina mirosul, umiditatea, oglinzile aburite si alti poluanti din aer care afecteaza calitatea aerului din interior creand un mediu confortabil pentru inceperea si sfarsitul unei zile.

Poti alege ventilatoare baie de perete, tavan sau geam, ventilator baie cu senzor de miscare, senzor de umiditate, cu jaluzele sau cu timer. Toate acestea iti sunt puse la dispozitie pentru a avea confortul de a alege produsul potrivit tie si nevoilor tale.

Achizitioneaza ventilatoare de evacuare inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort si pentru a fi sigur ca se asorteaza cu designul baii tale.

Vents oferta o gama larga de produse, printre care ventilatoare axiale de fereastra, axiale de perete, axiale in linie, silentioase, cu consum redus, alimentate cu panou solar, ventilatoare cetrifugale, cu functiile inteligente de control integrate ce permit efectuarea unor setari personalizate pentru un micro-climat echilibrat.

Un ventilator baie este un dispozitiv de ventilatie mecanica care evacueaza aerul din interiorul baii in aer liber. Un ventilator va scoate umiditatea si mirosurile neplacute din baie, imbunatatind calitatea aerului. Este chiar recomandat ca pentru o constructie noua sau pentru cand se efectueaza remodelarea majora a baii sa fie introdus si un sistem de ventilatie pentru baie. Chiar si atunci cand nu este necesar, un ventilator este un plus bun pentru orice baie.

Ventilatorul de aerisire poate fi conectat la acelasi circuit electric ce actioneaza si asupra dispozitivului de iluminare din incapere. Un comutator de perete opereaza ventilatorul de aerisire si poate avea si un temporizator care va permite ventilului sa functioneze continuu pentru o perioada prestabilita. Cand ventilatorul este pornit, aerul este scos din baie prin carcasa ventilatorului si printr-un furtun de plastic sau o conducta metalica. Apoi este dus catre o deschidere de aerisire de pe acoperis sau pe peretele lateral al casei.

Puteti avea incredere ca orice model de ventilator de baie Vents alegeti va indeplini cele mai exigente cerinte. Asa ca daca esti in cautarea unui ventilator de baie ce sa atinga toate criteriile tale de selectare, cele de la Vents sunt cele potrivite!

Au scris despre noi:

articol jurnalul

articol Zolty Bogata

articol Romania Libera