SKU
VK 150 DUO
Compara

VENTS Ventilator centrifugal 2 viteze, Ø 150mm

VENTS Ventilator centrifugal 2 viteze, Ø 150mm
585,99 RON TVA inclus
Produsul se afla pe stoc
In limita stocului disponibil
Transport GRATUIT! Transport GRATUIT!
pentru comenzile mai mari de 200 lei.
Garantie 5 ani Garantie 2 ani *
Pentru a te convinge de calitatea produselor.
Sistemele de ventilaţie casnică sau industrială necesită mai multe accesorii pentru montaj. Asiguraţi-vă că aţi comandat toate accesoriile necesare, sugerate în descrierea produsului.

VENTS Ventilator centrifugal 2 viteze, Ø 100mm

Ventilatoarele VENTS VK DUO sunt echipate cu motoare asincrone cu doua viteze si rotoare centrifuge echilibrate dinamic. Adaugarea motoarelor cu doua viteze la seria VENTS VK a dus la o crestere generala a performantelor ventilatorului si a ajutat la imbunatatirea controlului fluxului de aer, astfel controlul mai precis al fluxului de aer elimina consumul excesiv de energie. Controlul vitezei pas cu pas este asigurat de selectorul P2-10. Ventilatorul poate fi folosit pentru alimentarea cu aer cat si pentru evacuarea aerului, in functie de nevoile utilizatorului.

Carcasele din plastic ale ventilatoarelor VENTS VK DUO sunt fabricate din plastic necorosiv, potrivit perfect pentru spatiile cu un nivel ridicat de umiditate. Seria include si modele cu termostate electronice care permit raspunsul automat la schimbarile de temperatura. Ventilatoarele din seria VK DUO sunt disponibile si in configuratii cu senzori de temperatura pentru exterior si interior. Aceasta optiune este deosebit de utila in spatiile cu efect de sera deoarece viteza rotorului se schimba automat in functie de schimbarile de temperatura din spatiul deservit sau din conducta de ventilatie. Ca urmare, unitatea mentine temperatura necesara fara interventia operatorului. Ventilatoarele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni standard de la 100 la 315 mm.

Specificatii
Certificare Europeana Da
Cod EAN 4824032325407
Debit de aer maxim (mc/h) 264 / 445
Diametru (mm) 150
Garantie 2 Ani
Greutate(Kg) 2.45
Intensitate (A) 0.22 / 0.26
Material Carcasa PVC
Nivel de zgomot (dB) 40
Optiuni Echipare 2 viteze
Posibilitati montare Tubulatura
Presiune (Pa) 300
Producator VENTS
Protectie motor IP X4
Putere (W) 46 / 59
Seria VK DUO
Temperatura maxima (°C) 55
Tensiune alimentare (V) 230
Turatie maxima (RPM) 1805 / 2420
Scrie propriul review
Scrie un review despre:VENTS Ventilator centrifugal 2 viteze, Ø 150mm