Accesorii Ventilatie

Pentru realizarea unui sistem de ventilatie performant, ai nevoie de cele mai bune accesorii de ventilatie. Achizitioneaza accesorii de ventilatie de cea mai buna calitate!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 605 produse

Descrescator

Accesoriile de ventilatie sunt produsele complementare care intra in componenta unui sistem de ventilatie sau pot fi montate individual. Este vorba de grile PVC si metalice, tubulatura tabla zincata si piese metalice, usite PVC sau metalice, tubulatura PVC si conectori, regulatoare de turatie, tubulatura flexibila hota, variatoare/termostate/dispozitive control, termostate, filtre si cutii filtrante, atenuatoare de zgomot, coliere, dumpere si clapete antiretur.

Vents este unul dintre liderii recunoscuti pentru implementarea de inalta tehnologie in ventilatie si pentru integrarea tehnologiilor avansate. In portofoliul nostru puteti gasi produse avand ca material principal: aluminiu, PVC, tabla zincata, fibre sintetice, otel. Acestea se pot regasi avand diametrul de la 80 la 1400 MM, in functie de model. Lungimea standard ar putea sa ia valori intre 500 si 10000 MM. Forma este rectangulara, circulara, sau ambele. Variatoarele de turatie pot fi cu sau fara display. Cele ce dispun de display, il au de tipul LCD.

Julien Expert va ofera o gama de grile PVC si metalice foarte diversificata, de la grile metalice, de aluminiu cu plasa antiinsecte la grile cu jaluzele gravitationale. Grilele din plastic sunt confectionate din ABS, durabil in timp, rezistent la radiatiile ultraviolet si deformari mecanice.

De asemenea, va oferim o gama larga de usite de vizitare PVC si metalice. Aici poti gasi usite metalice de vizitare PVC si metalice sunt de mai multe tipuri: simple, cu incuietoare, cu capac magnetic, faiantabile (se poate monta direct faianta pe usita) sau cu maner.

Julien Expert va pune la dispozitie o gama larga de tubulatura flexibila hota de bucatarie. Aceasta tubulatura flexibila se produce din aluminiu sau tabla zincata. Filtrele de aer se monteaza in sisteme de ventilatie, centrale de ventilatie, recuperatoare de caldura si anumite modele de ventilatoare. Ele sunt destinate filtrarii aerului de praf si alte particule, pentru diminuarea aportului de aer poluat in spatiile interiore.

Achizitioneaza accesorii de ventilatie in concordanta cu nevoile tale! Creaza-ti un sistem de ventilatie performant!