Lustre

Lustre moderne pentru casa ta! Descopera sute de modele de lustre pentru toate gusturile si pliabile pe orice nevoie.
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 370 produse

Descrescator
lustre

Lustra pe care o alegeti pentru casa dumneavoastra nu trebuie sa fie una plictisitoare sau banala, fie ea mica sau mare! Va prezentam o gama bogata de lustre ce permit decorarea orcarui tip de interior de la modern la clasic - totul depinde de tipul si culoarea finisajului ales.

Datorita designului si culorilor variate, lustrele pot functiona ca o sursa discreta de lumina sau pot crea un element vizibil, avangardist. In acest fel, utilul si placutul sunt omogen imbinate. Asa ca daca sunteti in cautarea unei lustre simple, ori a uneia cu ce sa scoata incaperea din anonimat, Julien Expert este locul ideal pentru a incepe cautarile.

Printre producatori sunt Lamkur, Britop Lighting, Duolla, etc. Zeci de game va asteapta sa le descoperiti si sa alegeti produsul perfect cerintelor si nevoilor dumneavoastra. In functie de dimensiunile camerei ce urmeaza sa fie luminata, avem lustre cu 1 si pana la 10 becuri, cu o putere de la 5W la 60W.

Lustrele minimaliste se vor potrivi cel mai bine intr-un interior modern. Stilul scandinav va castiga o caldura aparte prin introducerea unor lustre cu o forma armonioasa rotunjita si o suprafata neteda, monocroma, in timp ce un stil clasic va aprecia o lustra cu abjururi de sticla decorata cu prese ondulate sau pictate manual.

Materialele folosite la confectionarea lustrelor sunt diverse: lemn, metal, plastic sau sticla. La fel si tipurile de socluri pentru becuri: cu soclu clasic mare (tip E 27), mic (E 14) sau cu soclu tip GU 10 sau G9.