Lampadare

Orice produs din colectia noastra de lampadare aduce un plus de eleganta designului casei tale. Achizitioneaza lampadare clasice sau moderne chiar azi!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 48 produse

Descrescator
lampadare

Un lampadar asezat in coltul potrivit al camerei poate oferi un aspect proaspat si nou locuintei tale. Colectia noastra de lampadare se incadreaza bine in orice parte a camerei care este destinata lecturii, in locul corpurilor de iluminat suspendate sau aplicate pe perete, creandu-se astfel un spatiu de relaxare. Creaza-ti coltul tau intim si linistit pentru pauze relaxante de lectura.

Descopera intreaga colectie de lampadare si alege-l pe cel ce il vei considera potrivit. Lampadarul ales corespunzator, potrivit cu designul camerei, da un aspect unic interiorului casei tale si face ca momentele petrecute in interior sa fie mai placute. Daca te intrebai de unde poti sa alegi un lampadar care se potriveste perfect cu designul incaperii tale, acum noi iti aducem solutia. Inspiratia pentru alegere o poti gasi in gama acestei categorii.

Puterea unui lampadar poate varia de la 40 la 60W. Ca si destinatie, avem lampadare potrivite atat pentru living, dormitor, bucatarie sau hol. Printre zecile de lampadare din oferta noastra, avem peste 20 de game de la producatori precum Lamkur, Britop Lighting sau Duolla. Depinzand de nevoia de lumina din camera, avem produse cu un bec si pana la 3 becuri.

Cumpara chiar azi lampadare moderne sau clasice pentru a da un aer proaspat casei tale!