Spoturi

Descopera o varietate de modele de spoturi in diverse culori cu design modern. Alege si tu spoturi pentru iluminarea stilata a casei tale!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 52 produse

Descrescator
0"spoturi"

Spoturile pentru marcaje sunt alegerea perfecta pentru iluminarea scarilor, coridoarelor, dulapurilor sau pentru evidentierea detaliilor arhitecturale. Acestea asigura nu numai siguranta utilizarii ci si o decorare subtila a cailor de acces.

La Julien Expert gasiti o bogata varietate de modele de spoturi in diverse culori cu design modern care pot decora orice incapere in interor sau exterior, de la producatori de renume precum Skoff, Zamel si Britop. Acestea pot avea o putere maxima de la 0,28W si pana la 60W. Le puteti gasi sum forma a 3 tipuri de fasung: E27, G4 si GU10.

Adesea scarile si coridoarele care nu au acces la lumina naturala, fara o iluminare corespunzatoare, raman ascunse in intuneric. De aceea, ele ar trebui să fie echipate cu iluminare suplimentara care sa asigure confortul si siguranta deplasarii.

Spoturile de marcaj pot fi folosite si la iluminarea barurilor, mobilierului, usilor, etc. De asemenea puteti gasi spoturi atat pentru interior cat si pentru exterior.

Cumpara pentru casa ta spoturi pentru a conferi un design elegant si pentru un nivel mare de siguranta!