Ventilator Baie

Deoarece ventilatia necorespunzatoare sau lipsa ei poate aduce consecinte nefaste pe termen lung baii tale, ai nevoie de un ventilator baie eficient pentru a evita o astfel de problema. Alege si tu un ventilator baie performant!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 189 produse

Descrescator

Julien Expert va ofera o gama larga de ventilatoare baie, potrivite pentru bai de orice dimensiuni. Astfel poti alege capacitatea de ventilare potrivita baii tale.

Poti de asemenea alege diametrul, nivelul de zgomot, de consum si designul preferat. Comanda orice model de ventilator baie Vents ! Zgomotul produs este unul redus, aproape silentios.

Un foarte important beneficiu al unui ventilator baie este senzorul de umiditate pentru ventilatorul de aerisire. Orice baie are nevoie de un accesoriu de ventilatie, deoarece ventilatia necorespunzatoare sau lipsa ei poate duce la mucegai si germeni cauzate de umezeala in excces. Colectia noastra de ventilatoare performante de baie Vents elimina mirosul, umiditatea, oglinzile aburite si alti poluanti din aer care afecteaza calitatea aerului din interior creand un mediu confortabil pentru inceperea si sfarsitul unei zile.

Poti alege ventilatoare baie de perete, tavan sau geam, cu senzor de miscare, senzor de umiditate, cu jaluzele sau cu timer. Toate acestea iti sunt puse la dispozitie pentru a avea confortul de a alege produsul potrivit tie si nevoilor tale.

Achizitioneaza ventilatoare de evacuare inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort si pentru a fi sigur ca se asorteaza cu designul baii tale.

Vents oferta o gama larga de produse, printre care ventilatoare axiale de fereastra, axiale de perete, axiale in linie, silentioase, cu consum redus, alimentate cu panou solar, ventilatoare cetrifugale, cu functiile inteligente de control integrate ce permit efectuarea unor setari personalizate pentru un micro-climat echilibrat.

Ventilatorul de baie este un dispozitiv de ventilatie mecanica care evacueaza aerul din interiorul baii in aer liber. Un ventilator va scoate umiditatea si mirosurile neplacute din baie, imbunatatind calitatea aerului. Este chiar recomandat ca pentru o constructie noua sau pentru cand se efectueaza remodelarea majora a baii sa fie introdus si un sistem de ventilatie pentru baie. Chiar si atunci cand nu este necesar, un ventilator este un plus bun pentru orice baie.

Desi multe personae considera ca un astfel de ventilator este doar pentru indepartarea mirosului neplacut, functia lui de baza este sa elimine aerul cald si umed (precum cel creat in timpul dusului). Un aer cald si umed nu numai ca sporeste cresterea mucegaiului, insa poate, de asemenea sa deterioreze piesele de mobilier din baie. Daca observati ca in baia dumneavoastra persista un miros de aer statut, va recomandam instalarea si utilizarea unui ventilator de calitate pentru baie, cat si o verificare a colturilor pentru a va asigura ca nu a aparut deja mucegaiul.

Fara un ventilator corespunzator pentru baie, incaperea este predispusa la acumularea excesiva a umiditatii ce creste sansele de deteriorare a peretilor, a gresiei si faiantei, cat si a corpurilor din baie. Un aer cald si umed (precum cel format in timpul dusurilor ori bailor lungi), favorizeaza crearea unui mediu perfect pentru cresterea mucegaiului si a microorganismelor. Daca baia ta este predispusa la umiditate ridicata, trebuie sa fii constient ca aceasta poate descompune anumite materiale din incapere, inclusive usa de la intrare. Pentru a evita astfel de posibile probleme, opteaza pentru un ventilator performant pentru baia ta.

Un astfel de ventilator se conecteaza la curentul de uz caznic asemenea cablurilor de lumina din tavan. Ar putea, in acest fel, sa fie conectat la acelasi circuit electric ce alimenteaza corpul de iluminat din baie.

Ce variante de ventilatoare baie pot gasi? Un astfel de ventilator poate varia ca marime, stil, culoare si anumite caracteristici specifice. Avem pe stoc si ventilatoare inteligente, ce incorporeaza tehnologia Bluetooth. De asemnea, puteti gasi si ventilatoare cu jaluzele automate, sensor de umiditate, de miscare, cu timer, etc..

Cum instalez un ventilator pentru baia mea? Va recomandam sa pozitionati ventilatorul in apropierea zonei ce reprezinta sursa de umiditate din baie (peste chiuveta sau langa dus). Daca aveti o baie spatioasa, pozitionati ventilatorul la jumatatea distantei dintre dus sau cada si toaleta. In schimb, daca baia dumneavoastra este mica, ventilatorul poate fi pozitionat oriunde. Totusi, daca toaleta este pozitionata intr-o incinta secundara, despartita printr-o usa, ar trebui sa luati in calcul montarea unui ventilator secundar.

Ventilatorul de aerisire poate fi conectat la acelasi circuit electric ce actioneaza si asupra dispozitivului de iluminare din incapere. Un comutator de perete opereaza ventilatorul de aerisire si poate avea si un temporizator care va permite ventilului sa functioneze continuu pentru o perioada prestabilita. Cand ventilatorul este pornit, aerul este scos din baie prin carcasa ventilatorului si printr-un furtun de plastic sau o conducta metalica. Apoi este dus catre o deschidere de aerisire de pe acoperis sau pe peretele lateral al casei.

Pentru a va asigura ca aerul nu va putea intra in incapere atunci cand ventilatorul este inchis, asigurati-va ca maneta de aerisire din exterior functioneaza corespunzator (se inchide complet cand ventilatorul este in repaus). Conducta/furtunul ce conduce aerul de la carcasa ventilatorului si pana in exterior ar trebui izolat, pentru a reduce pierderile de caldura interioara. Daca baia dumneavoastra este cu un tavan inalt (de 9 metri sau mai mult), luati in considerare montarea inca unui ventilator.

Puteti avea incredere ca orice model de ventilator Vents de baie alegeti va indeplini toate cerintele. Asa ca daca esti in cautarea unui ventilator de baie ce sa atinga toate criteriile tale de selectare, cele de la Vents sunt cele potrivite!