Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat
Esti aici: Tubulatura flexibila hota

Accesorii Ventilatie / Tubulatura flexibila hota

Descopera modele de tubulatura flexibila hota. Realizarea unui sistem de ventilatie performant necesita o tubulatura flexibila hota potrivita.

Page: 1 of 2
Page:
  1. 1
  2. 2

  1. DIV FLEXIBIL IZOLAT FI 160mm, 10ml
    Stoc epuizat
Page: 1 of 2
Page:
  1. 1
  2. 2

Ventilator baie

Pentru realizarea unui sistem de ventilatie performant, ai nevoie de cele mai bune accesorii. Printre acestea este si tubulatura flexibila hota. Julien Expert va pune la dispozitie o gama larga de tubulatura flexibila hota de bucatarie. Aceasta tubulatura flexibila se produce din aluminiu sau tabla zincata. Tubul se poate gasi atat izolat cat si neizolat de aluminiu. In procesul de productie folosim utilaje performante germane, iar materia prima utilizata pentru tubulatura flexibila hota sunt aluminiul, inoxul.

Avem tubulatura flexibila hota direct de la producatori precum Vents, Volta, Julien Stile, etc. Tubulatura flexibila din aluminiu pentru hote se produce cu diametre incepand cu 80 mm si pana la 407 mm. Astfel vei avea 15 variante de diametre pentru a se portivi perfect nevoilor tale. Ca si standard de lungime, se produc dimensiuni de la 1 m si pana la 10 m, in functie de nevoile clientului.

Pentru tubulatura flexibila pentru hote avem un agrement tehnic, eliberat de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii, in care sunt mentionate toate caracteristicile produsului, compatibile cu standardele nationale si comunitare.