Ventilatoare axiale de tubulatura

Va prezentam gama noastra de ventilatoare axiale in linie ce asigura ventilatia continua sau evacuarea periodica a aerului. Cumpara si tu ventilatoare axiale in linie performante pentru protectia casei tale!
pe pagina

16 produse

Descrescator
ventilatoare axiale de tubulatura

Julien Expert va prezinta gama de ventilatoare axiale in linie Vents VKO. Detinand un astfel de ventilator va este asigurata ventilatia continua sau evacuarea periodica a aerului din bai, dusuri, bucatarii si a altor spatii, si au o capacitate de pana la 365 m3/ h.

Puteti avea incredere ca orice model de ventilatoare axiale in linie alegeti, va indeplini toate cerintele. Asa ca daca esti in cautarea unui ventilatoar axial in linie ce sa atinga toate criteriile tale de selectare, cele oferite de Julien Expert sunt cele potrivite! Protejati-va incaperile de posibile neplaceri si umezala.

Aceste ventilatoare axiale in linie pot fi folosite pentru evacuarea sau aportul de aer in functie de solicitare. Proiectate pentru sistemele de conducte din PVC sau tuburi flexibile cu diametrul de 98, 123 și 148 mm, ventilatoarele axiale in linie sunt fabricate din plastic ABS durabil, rezistent la raze UV. Design-ul inovator al rotorului face ca ventilatorul sa aiba o inalta eficienta si o durata lunga de viata. Motorul este conceput pentru functionare continua fiind echipat cu protectie la supraincalzire. Ventilatoarele axiale in linie pot fi montate direct in tubulatura de ventilatie sau se pot fixa printr-un suport pe perete/tavan.

Mai mult, pentru toata gama de ventilatoare casnice va oferim 5 ani garantie pentru a te convinge si bucura de calitatea produselor.

Pentru performante superioare se pot instala in serie doua ventilatoare.