Alarme

Alege sa iti protejezi casa montand alarme si sa previi atat scurgerile de apa cat si prezenta nedorita. Descopera gama noastra de alarme eficiente si achizitioneaz-o pe cea potrivita nevoilor tale!
pe pagina

2 produse

Descrescator

De fiecare data cand plecati de acasa si va lasati locuinta nesupravegheata, acest lucru reprezinta un stres in plus. De aceea va recomandam sa folositi alarmele de la Polmark si de la Avidsen-Smart Home pentru a va pastra casa in siguranta.

Aceasta gama de produse include alarme care detecteaza prezenta cu fixare pe ferestre, usi sau pereti, alarme care detecteaza scurgerile de apa, telecomenzi, lampi portabile cu senzori de prezenta etc.

Raza de actiune este mare, iar nivelul sonor al sirenei ridicat pentru ca avertizarea sa fie auzita pe o raza larga.

Performantele tehnice, dimensiunile mici, montajul rapid fac din aceasta gama de la Polmark si Avidsen-Smart Home solutia potrivita pentru protectia casei sau biroului dumneavoastra.

Nu necesita conectare cu cabluri, se fixeaza rapid, cu banda dublu-adeziva sau pe suporturile individuale livrate impreuna cu produsele dumneavoastra. Dimensiunile dispozitivelor sunt mici, astfel incat indiferent de locul montarii lor nu incomodeaza. Alimentarea se realizeaza cu baterii alcaline sau cu adaptor pentru unele din dispozitive.

Cumpara alarme ce te vor ajuta sa iti protejezi casa prevenind atat scurgerile de apa cat si prezenta nedorita!