Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat
Esti aici: Ventilatie Industriala

Ventilatie Industriala

Gaseste sistemul de ventilatie industriala potrivit pentru toate tipurile de spatiile de mari dimensiuni. Alege si tu un sistem de ventilatie industriala performant, la nivelul asteptarilor tale!

Page: 1 of 5
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. VENTS Ventilator axial de tubulatura diam 160mm, cu 2 viteze, cu timer
  Stoc epuizat
 2. VENTS Ventilator de acoperis
  Stoc epuizat

  VENTS Ventilator de acoperis

  Stoc epuizat

  871,75 RON
 3. VENTS Ventilator de acoperis
  Stoc epuizat

  VENTS Ventilator de acoperis

  Stoc epuizat

  1.019,41 RON
 4. VENTS Ventilator de acoperis
  Stoc epuizat

  VENTS Ventilator de acoperis

  Stoc epuizat

  1.898,93 RON
Page: 1 of 5
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Daca nu stii inca ce tip de ventilatie industriala se potriveste spatiului tau, descopera toate tipurile pe care noi le oferim. Printre acestea sunt ventilatoarele de acoperis, ventilatoarele in linie, centrifugale, pentru semineu, axiale de perete si de tubulatura, etc.

Un sistem de ventilatie industriala se foloseste pentru evacuarea aerului viciat, a fumului si a mirosurilor neplacute din spatiile de mari dimensiuni, cum ar fi: hale, ferme, depozite, fabrici, ateliere de sudura, etc. In gama de ventilatie industriala veti putea gasi, de asemenea si o gama larga de accesorii.

Puterea ventilatoarelor poate fi de la 16 la 203 W. Modalitatile de montare multiple (perete, acoperis, tubulatura) fac ca alegerea unui sistem de ventilatie industriala sa fie cat mai simpla. Ventilatoarele difera in diametru. Puteti gasi ventilatoare de la 100 la 630 mm. Ca optiuni de echipare oferim ventilatoare cu sensor de umiditate, de miscare, cu timer, termostat, comutator cu viteze, etc. Tot in ventilatia industriala puteti gasi ventilatoare speciale, pentru medii corozive sau cu potential exploziv.

Achizitioneaza ventilatoare de evacuare inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort si eficienta!