Ventilatie Industriala

Gaseste sistemul de ventilatie industriala potrivit pentru toate tipurile de spatiile de mari dimensiuni. Alege si tu un sistem de ventilatie industriala performant, la nivelul asteptarilor tale!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 251 produse

Descrescator

Daca nu stii inca ce tip de ventilatie industriala se potriveste spatiului tau, descopera toate tipurile pe care noi le oferim. Printre acestea sunt ventilatoarele de acoperis, ventilatoarele in linie, centrifugale, pentru semineu, axiale de perete si de tubulatura, etc.

Un sistem de ventilatie industriala se foloseste pentru evacuarea aerului viciat, a fumului si a mirosurilor neplacute din spatiile de mari dimensiuni, cum ar fi: hale, ferme, depozite, fabrici, ateliere de sudura, etc. In gama de ventilatie industriala veti putea gasi, de asemenea si o gama larga de accesorii.

Puterea ventilatoarelor poate fi de la 16 la 203 W. Modalitatile de montare multiple (perete, acoperis, tubulatura) fac ca alegerea unui sistem de ventilatie industriala sa fie cat mai simpla. Ventilatoarele difera in diametru. Puteti gasi ventilatoare de la 100 la 630 mm. Ca optiuni de echipare oferim ventilatoare cu sensor de umiditate, de miscare, cu timer, termostat, comutator cu viteze, etc. Tot in ventilatia industriala puteti gasi ventilatoare speciale, pentru medii corozive sau cu potential exploziv.

Achizitioneaza ventilatoare de evacuare inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort si eficienta!