Ventilatoare axiale de perete si de tubulatura

Descopera gama de ventilatoare axiale de perete si de tubulatura perfecte pentru capacitatile medii si mari. Pentru eliminarea aerului viciat, cat si pentru aportul de aer proaspat, alege chiar azi ventilatoare axiale de perete si de tubulatura!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 45 produse

Descrescator
ventilatoare axiale de perete si de tubulatura

Vents este unul dintre liderii recunoscuti pentru implementarea de inalta tehnologie in ventilatie si pentru integrarea celor mai avansate tehnologii in domeniu.

Descoperiti gama de ventilatoare axiale de perete si de tubulatura. Acestea sunt ventilatoare de capacitati medii si mari, care se pot monta pe perete sau in sistemele de tubulatura.

Ventilatoarele axiale pot fi folosite pentru eliminarea aerului viciat cat si pentru aportul de aer proaspat. Acestea sunt confectionate din metal si sunt acoperite cu vopsea polimerica. Motoarele folosite sunt echipate cu protectie termica si rulment care asigura o functionare de minim 40.000 ore. Cel mai mare diametru disponibil este de 630 mm iar cel mai mic de 150 mm. Astfel esti sigur ca vei gasi mereu ventilatorul potrivit. Ventilatoarele axiale industriale pot fi controlate cu ajutorul mai multor modele de regulatoare de turatie. Acestea au un debit aer de la 107 la 11900 MC/H, in functie de model.

Protectia de motor poate fi de tipul IP 24 sau IP X4. Turatie maxima a unui ventilatoar axial de perete si de tubulatura intre 1300 si 2400 RPM. Intervalul nivelului de zgomot porneste de la 26dB.

Achizitioneaza ventilatoare axiale de perete si de tubulatura inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mare de confort si eficienta!