Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat
Esti aici: Corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat

O altă categorie importantă de produse din portofoliul nostru este reprezentată de sistemele de iluminat clasic sau cu LED, fabricate de companii europene renumite: Lamkur, Skoff, Zamel, Britop.

În această gamă accentul este pus pe design – clasic și modern –pentru a satisface și cele mai exigente gusturi, dar și pe inovație – pentru a răspunde unor nevoi specifice – spoturi cu senzori de mișcare și de luminozitate, acționări prin unde radio, RGB etc.

Page: 1 of 38
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Lustra Adelle alb 3x60W E27, sticla
  Stoc epuizat
 2. Lustra Adelle maro 3x60W E27, sticla
  Stoc epuizat
 3. Lustra Alan wenge 3x60W E27, sticla
  Stoc epuizat
 4. Lustra Aleksis alb 3x60W E27, textil
  Stoc epuizat
 5. Lustra Aleksis alb 5x60W E27, textil
  Stoc epuizat
 6. Lustra Andrea grafit 3x60W E27, textil
  Stoc epuizat
Page: 1 of 38
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ventilator baie

Cautati corpuri de iluminat de calitate? Daca doriti o atmosfera de confort sau poate una romantica, va recomandam sa vizitati pagina noastra de corpuri de iluminat pentru a gasi noi surse de inspiratie. De asemenea, daca doriti sa subliniati anumite elementele interioare, produsele Julien Expert sunt ceea ce cautati.

Iluminarea incaperilor nu este numai practica, ci si decorativa. Cu o lustra, un pendul, o plafoniera, o aplica, un lampadar, o veioza sau un spot bine ales puteti accentua anumite elementele interioare si, de asemenea, puteti crea atmosfera dorita. Solutii pentru toate acestea gasti in colectia noastra de corpuri de iluminat.

Avem corpuri de ilumiat ce imbina perfect utilitatea cu frumsetea si pot servi drept element artistic in orice incapere. In functie de elementele decorative folosite, un corp de iluminat clasic se va incadra intr-o multitudine de stiluri, unul cu motive florale se va potrivi intr-un interior rustic, evidentiind atasamentul si admiratia pentru natura. Printre producatori sunt Lamkur, Britop Lighting, Duola, Skoff, Zamel, etc. Zeci de game va asteapta sa le descoperiti si sa alegeti produsul perect cerintelor si nevoilor dumneavoastra. In functie de dimensiunile camerei ce urmeaza sa fie luminata, avem lustre cu 1 si pana la 10 becuri.