Corpuri de iluminat

O alta categorie importanta de produse din portofoliul nostru este reprezentata de sistemele de corpuri de iluminat clasic sau cu LED, fabricate de companii europene renumite: Lamkur, Skoff, Zamel, Britop. In aceasta gama accentul este pus pe design – clasic si modern –pentru a satisface și cele mai exigente gusturi, dar si pe inovatie – pentru a raspunde unor nevoi specifice – spoturi cu senzori de miscare si de luminozitate, actionari prin unde radio, RGB etc.
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 1060 produse

Descrescator

Cautati corpuri de iluminat de calitate? Daca doriti o atmosfera de confort sau poate una romantica, va recomandam sa vizitati pagina noastra de corpuri de iluminat pentru a gasi noi surse de inspiratie. De asemenea, daca doriti sa subliniati anumite elementele interioare, produsele Julien Expert sunt ceea ce cautati.

Iluminarea incaperilor nu este numai practica, ci si decorativa. Cu o lustra, un pendul, o plafoniera, o aplica, un lampadar, o veioza sau un spot bine ales puteti accentua anumite elementele interioare si, de asemenea, puteti crea atmosfera dorita. Solutii pentru toate acestea gasti in colectia noastra de corpuri de iluminat.

Avem corpuri de ilumiat ce imbina perfect utilitatea cu frumsetea si pot servi drept element artistic in orice incapere. In functie de elementele decorative folosite, un corp de iluminat clasic se va incadra intr-o multitudine de stiluri, unul cu motive florale se va potrivi intr-un interior rustic, evidentiind atasamentul si admiratia pentru natura. Printre producatori sunt Lamkur, Britop Lighting, Duolla, Skoff, Zamel, etc. Zeci de game va asteapta sa le descoperiti si sa alegeti produsul perfect cerintelor si nevoilor dumneavoastra. In functie de dimensiunile camerei ce urmeaza sa fie luminata, avem lustre cu 1 si pana la 10 becuri.