Dumpere si Clapete antiretur

Alege sa folosesti dumpere si clapete antiretur performante pentru a regla debitul si viteza aerului in sistemele de ventilatie prin tubulatura. Achizitioneaza chiar acum dumpere si clapete antiretur pe masura asteptarilor tale!
pe pagina

24 produse

Descrescator
dumpere si clapete antiretur

Va prezentam unul din principalii nostri producatori, Vents, care este unul dintre liderii recunoscuti pentru implementarea de inalta tehnologie in ventilatie si pentru integrarea tehnologiilor avansate din domeniu.

Dumperele sau clapetele de antiretur se folosesc pentru reglarea debitelor si a vitezelor aerului in sistemele de ventilatie prin tubulatura. Dumperele sunt fabricate din tabla zincata sau din PVC si sunt prevazute cu garnituri de etansare din cauciuc. Ele pot fi actionate cu ajutorul actuatoarelor (servomotarelor) sau manual.

Clapetele antiretur se monteaza in sistemele de tubulatura pentru evitarea patrunderii aerului din exterior in interior, atunci cand sistemul de ventilatie este oprit. Modelele KO de clapete antiretur sunt concepute pentru a fi montate direct pe spatele ventilatorului casnic si sunt fabricate din PVC. Clapetele antiretur KOM sunt fabricate din tabla zincata si sunt destinate sistemelor de tubulatura.

Dimensiunile unui racord sunt de 600x350 MM, iar diametrul poate varia intre 100 si 315 MM, in functie de model.

Achizitioneaza dumpere si clapete antiretur pentru a avea mereu sub control debitul si viteza aerului in sistemele de ventilatie prin tubulatura!