Ventilatoare cu recuperare de caldura

Rolul unui ventilator cu recupereare de caldura este acela de a furniza constant aer proaspat, curat si sanatos intr-o camera, recuperand caldura emanata cu o eficienta ridicata si putand transfera pina la 90% din energia termica a aerului viciat.
pe pagina

6 produse

Descrescator
ventilatoare cu recuperare de caldura

Bine ai venit acasa! Este expresia cu care fiecare locuinta, fie ea casa sau apartament, ne intampina de fiecare cand ne intoarcem istoviti dupa o zi de munca. Locuinta este un spatiu sacru, cea mai inalta forma de individualism care ne permite s-o personalizam dupa propriile noastre gusturi si de ce nu, trairi.

Dar asa cum stim cu totii, o locuinta nearisita aduce cu sine o sumedenie de neplaceri, de la gazele invizibile care se acumuleaza in interior si datorate in mare parte unor materiale de constructii, si pina la aerul inchis care uneori poate parea irespirabil, este posibil sa fim intampinati altfel decat ne imaginam, mai ales cand locuinta reprezinta ultimul refugiu dupa o zi dificila.

Exista insa solutii: ventilatoare cu recuperare de caldura, Twin Fresh, care reprezinta varianta descentralizata a unitatilor mari de ventialtie, fiind la baza un ventilator care lucreaza in permanenta pentru tine. Furnizeaza constant ceea ce avem nevoie: aer proaspat, curat si sanatos in camerele din locuinta dumneavoastra. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza sistemele noastre, trebuie mentionat din capul locului ca in interiorul ventilatorului TwinFresh, are loc un schimb eficient de caldura, ce transforma un procent ridicat si important de energie terminca, catre aerul rece adus de afara prin intermediul unui schimbator de caldura ceramic, acesta fiind de altfel si inima intregului sistem. Are o performanta ridicata si poate transfera pina la 90% din energia termica a aerului viciat.

Exista astfel un ciclu de doar 70 de secunde, in care aerul proaspat de afara este introdus in camera si un alt ciclu de tot atatea secunde, timp care reprezinta expulzarea aerului viciat in afara locuintei. Aceste ventilatoare cu recuperare de caldura beneficiaza de un motor electric de tip EC, care reduce consumul de curent. Pe langa consumul foarte mic de energie, acesta este silentios si ce este cel mai important - extrem de fiabil.

Este prevazut de asemenea cu doua filtre de tip G3, care se ocupa de filtrarea particulelor de praf din aer, inainte de a fi introdus in locuinta, ceea ce asigura un aport de aer curat si sanatos. Fiind un sistem de ventilatie descentralizat, Twin Fresh arata ca un ventilator conventional de perete si poate fi montat de sine statator pe orice perete care are deschidere spre exterior, nefiind astfel necesare modificarea structurii camerei sau instalarea de tubulaturi de aer. Ventilatoarele cu recuperare de caldura sunt prevazute pentru a functiona in mod continuu.

Va invitam sa urmariti produsele afisate in lista noastra, cu preturi atractive dar si cu performante diferite, acestea beneficiind de asemenea de actionare manuala sau cu telecomanda, cu mod de functionare pe timp de noapte, cu jaluzele automate sau chiar cu grila anti-ploaie. Pentru a va face o idee clara despre diferentele dintre aparatele oferite de noi, putem preciza ca cel mai ieftin si cel mai mic din oferta, este dotat cu 2 viteze, pe cand cel mai performant, este prevazut cu 4 viteze si cu telecomanda inclusa. Seria de ventilatoare cu recuperare de caldura Twin Fresh beneficiaza si de o garantie de 5 ani!