Ventilatoare in linie

Descopera ventilatoare in linie pentru a elimina aerul viciat. Comanda si tu ventilatoare in linie performante!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 78 produse

Descrescator
ventilatoare in linie

Va oferim zeci de ventilatoare in linie, cu diverse diametre (100 mm – 315 mm) si capacitati. Ventilatoarele in linie, constructiv, sunt ventilatoare care asigura un raport debit/presiune optim pentru a ventila spatiile mici si medii cum ar fi barurile, restaurantele, spatiile de birouri, baile, etc. Exista mai multe tipuri de ventilatoare in linie, confectionate din metal sau PVC. Cel mai popular ventilator in linie este modelul TT, cu carcasa de plastic, echipat cu doua viteze si motor cu protectie termica. In functie de optiunile de echipare, acestea pot fi cu timer, termostat sau comutator viteze.

In functie de cerinte, ventilatorul in linie TT poate fi furnizat cu timer, cu cablu de alimentare, senzor de temperatura, varitator de turatie, etc. Acesta este un model silentios. Modelele VK sunt confectionate din plastic, iar modelele VKM, VKP si VKMz din tabla zincata. Protectia de motor este de tipul IP X4. Turatia maxima variaza intre 1840 si 3250 RPM. Intervalul nivelului de zgomot porneste de la 26dB. Debitul de aer porneste de la 187 si pana la 2050 MC/H.

Fiecare dintre aceste ventilatoare in linie pot fi folosite pentru a elimina aerul viciat sau a face aport de aer proaspat. Toate modelele sunt echipate cu motor cu rulment care asigura o perioada de functionare de minim 40.000 ore.

Achizitioneaza ventilatoare in linie inovatoare pentru un nivel mare de eficienta!