Grile PVC si metalice

Descopera utilitatea unor grille PVC si metalice pentru casa ta. Achizitioneaza grille PVC si metalice pentru completarea sistemului tau de ventilatie.
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 261 produse

Descrescator
grile pvc si metalice

Julien Expert va ofera o gama de grile PVC si metalice foarte diversificata, de la grile metalice, de aluminiu cu plasa antiinsecte la grile cu jaluzele gravitationale. Grilele din plastic sunt confectionate din ABS, durabil in timp, rezistent la radiatiile ultraviolet si deformari mecanice.

Variantele de grile PVC si metalice pot fi rotunde, patrate sau dreptunghiulare, cu diverse dimensiuni/diametre. Pentru grilele PVC si metalice rotunde, diametrele uzuale sunt de la 80 mm si pana la 315 mm. Modul de fixare folosit penru grile PVC si metalice este unul usor, ce se poate face cu prindere in surburi, cu adeziv (direct pe perete) sau cu gheare de fixare, in functie de model. Partea din spate a grilei poate avea un manson de fixare pentru tubulatura, de diverse diametre, reglabil sau in trepte.

Sunt si grile cu jaluzele gravitationale, atat metalice cat si din PVC. Sunt doua mari categorii de grile PVC: simple (turnate dintr-o bucata) si compuse (din doua parti asamblate). Grilele metalice pot fi din aluminiu extrudat (vopsite cu vopsea polimerica sau nevospite), otel inox, otel galvanizat (vopsite sau nu cu fosfat de zinc). Modul de fixare al grilelor PVC si metalice se poate face cu prindere in surburi, cu adeziv (direct pe perete) sau cu gheare de fixare, in functie de model.

Exista si o grupa de grile PVC si metalice pentru usi, grile care se monteaza in partea de jos a usilor pentru a face transferul aerului.