Intrerupatoare

Descopera intreaga colectie de intrerupatoare si alege varianta ce se va potrivi stilului si nevoilor casei tale. Achizitioneaza intrerupatoare de calitate si cu un aspect modern!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 149 produse

Descrescator
intrerupatoare

In oferta noastra exista intrerupatoare de mai multe tipuri, in functie de modul constructiv si de cerintele de utilizare. In oferta sunt intrerupatoare aplicate sau ingropate in perete, clasa de protectie IP 20 sau IP 44, modulare sau monobloc. Tipul acestora poate fi simplu, dublu, iluminat pentru a fi mereu vizibil din orice punct, cu revenire, etc. Exista multe game de intrerupatoare, cu diverse forme si culori (alb, bej, maro, vernil, satin metalizat, antracit metalizat, etc). Producatorii nostri sunt unii dintre cei mai cunoscuti de pe piata, precum Polmark, Abex, Ospel, Metalka si Lumi Harvest.

Cand vine vorba de montaj, acesta este conceput special pentru orice nevoie: de interior, pe tencuiala (aplicat) sau sub tencuiala (incastrat).

Descopera variatiunea de intrerupatoare pe care ti-o punem la dispozitie si alege-le pe cele ce iti vor pune in valoare designul ales casei tale.