Plafoniere

Pentru a putea alege produsul potrivit casei tale, va oferim o gama variata de plafoniere, fie ele in stil clasic sau modern, din diverse materiale. Descopera cele peste 130 de plafoniere moderne si clasice!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 142 produse

Descrescator
plafoniere

Plafonierele sunt acele corpuri de iluminat care se monteaza direct pe tavan (plafon) fara a fi suspendate si care sunt actionate prin intermediul unui intrerupator electric montat pe perete. Exista o gama foarte larga de plafoniere, de diverse stiluri si forme. Materialele din care sunt fabricate: metal, sticla, lemn, mase plastice, cristale, materiale textile. Plafonierele pot fi cu unul 1 sau pana la 8 socluri de becuri, de diverse tipuri de fasung (E14, E27, G9, GU10), sau pot fi echipate cu placa LED (LED, LED 24W).

Puterea maxima a plafonierei poate varia intre 5W si 96W, in functie de model. Profucatorii de la care va oferim plafoniere sunt unii de top, precum Lamkur, Britop Lighting, Duolla, Sollux. Acestea sunt impartite in peste 40 de game, fiecare cu un design unic. Astfel vei putea fi sigur ca iti vei gasi tipul de plafoniera perfect pentru casa ta.

Descopera peste 130 de plafoniere moderne sau clasice ce se vor potrivi cu siguranta designului ales casei tale!