Ventilatoare de acoperis

Gaseste sistemul de ventilatoare de acoperis potrivit pentru evacuarea aerului viciat. Cumpara sistemul de ventilatoare de acoperis performante ce indeplineste toate cerintele tale!
pe pagina

12 produse

Descrescator
ventilatoare de acoperis

Ventilatoarele de acoperis sunt fabricate pentru evacuarea aerului viciat. Ele sunt compatibile cu canalele de ventilatie rotunde cu diametrul intre 100 mm si 200 mm si se pot fixa pe orice tip de acoperis. Intervalul nivelului de zgomot porneste de la 26dB. Ventilaoarele de acoperis sunt confectionate din tabla zincata sau aluminiu, echipate cu motoare asincrone cu 2.4 sau 6 poli. Protectia motorului este de tipul IP X4.

Modelele de ventilatoare de acoperis sunt dotate cu protectie termica a motorului cu rulment si cu restartare automata. Debitul de aer variaza de la 405 la 3850 MC/H, in functie de model.

Ventilatoarele de acoperis pot fi controlate cu ajutorul variatoarelor de turatie. Turatia maxima variaza intre 1300 si 2705 RPM. Montajul acestora se face direct deasupra canalului de ventilatie, folosind accesoriile necesare.

Cumpara ventilatoare de acoperis inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mare de confort si eficienta!