Tubulatura PVC si conectori

Alege din zeci de modele de tubulatura PVC si conectori de calitate. Achizitioneaza tubulatura PVC si conectori potrivite pentru montajul de care ai nevoie.
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 124 produse

Descrescator
TUBULATURA PVC SI CONECTORI

Pe stoc avem atat tubulatura PVC rotunda, cat si rectangulara. Tubulatura PVC si conectorii sunt confectionata din PVC alb de calitate. Tubulatura PVC rotunda se produce in patru diametre: 100 mm, 125 mm, 150 mm si 200 mm. Cea rectangulara se produce cu urmatoarele dimensiuni: 55 mm X 110 mm, 60 mm X 120mm si 60 mm X 204 mm. Aceste trei dimesniuni sunt corespunzatoare a trei debite de aer. Acolo unde spatiul permite, se foloseste de obicei tubulatura PVC rotunda. Cand spatiile sunt mici, se foloseste tubulatura PVC rectangulara (plata).

Atat pentru tubulatura rotunda cat si pentru cea rectangulara se folosesc conectorii necesari pentru a realiza un sistem de ventilatie functional: coturi (la 90 grade, 45 grade), jonctiune T, treceri de la rotund la rectangular, reductii de diametre, etc. La capetele sistemului de ventilatie se pot monta diverse grile, in functie de necesitati, design si cerintele de montaj.

Pentru realizarea unui sistem de ventilatie este nevoie de tubulatura PVC si conectori aferenti, precum si de grilele de aport si evacuare a aerului. Una dintre solutiile ieftine, rapide si usor de realizat este folosirea de tubulatura PVC si conectori.

Orice tubulatura PVC si conectori se pot curata usor. O varianta ar fi ca dupa demontarea dupa bridele de fixare, sa fie spalate si uscate. Cea de-a doua varianta este prin folosirea solutiilor chimice speciale de curatat, care se pulverizeaza in tubulatura PVC.