Ventilatoare centrifugale

Descopera gama noastra de ventilatoare centrifugale perfecte pentru spatiile medii si mari, cu o nevoie de presiune medie sau mare. Cumpara chiar azi ventilatoare centrifugale de la Julien Expert!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 51 produse

Descrescator
ventilatoare centrifugale

Ventilatoarele centrifugale sunt ventilatoare de presiuni medii si mari, care pot asigura un debit de aer de pana la 4395 MC/H. Acestea sunt confectionate din metal, acoperite cu vopsea polimerica, iar motoarele sunt asincrone, cu 2,4,6 sau 8 poli, prevazute cu rulment. Exista doua tipuri de ventilatoare centrifugale: cu rotor intern sau extern, ambele dotate cu protectie termica. Ventilatoarele centrifugale pot fi controlate prin intermediul variatoarelor de turatie si sunt folosite pentru evacuarea aerul viciat sau aportul de aer proaspat.

Ventilatoarele centrifugale pot fi montate la exterior, si au clasa de protectie IP 24, IP 54 sau IP X4. Acestea pot atinge o turatie maxima intre 1230 si 2820 RPM, in functie de model. Diametrul variaza intre 100 si 200 mm. Intervalul nivelului de zgomot porneste de la 26dB, iar debitul de aer de la 98, si pana la 4395 MC/H, depinzand de model.

Ventilatoarele centrifugale se pot monta in camere de ventilare, in centralele de ventilatie sau independent, in sisteme de ventilatie prin tubulatura. Ele sunt concepute pentru a fi montate in orice unghi, prin simpla fixare a gurii de iesire la tubulatura rectangulara potrivita.

Achizitioneaza ventilatoare centrifugale inovatoare si de calitate pentru un nivel mare de confort si eficienta!