Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat
Esti aici: Ventilatoare pentru semineu

Ventilatie Industriala / Ventilatoare pentru semineu

Alege sa utilizezi ventilatoare pentru semineu pentru a prelua aerul cald si de a-l distribui mai eficient in casa ta. Cumpara chiar azi ventilatoare pentru semineu!

Page: 1 of 1

Page: 1 of 1

Ventilatoare pentru semineu

Ventilatoarele pentru semineu au rolul de a prelua aerul cald si de a-l distribui mai eficient in incapere. Ele sunt concepute sa transporte aerul cald la temperaturi de pana la 150 C, fiind fabricate din tabla zincata, cu pereti izolati cu vata minerala. Motorul este asincron monofazat, are clasa de izolatie F si protectie la supraincalzire cu restartare automata. Ventilatorul poate fi montat in orice pozitie, respectand directia de circulatie a aerului.

Aerul cald trebuie transportat prin conducte izolate, de la ventilatorul de semineu pana in punctul camerei in care vrem sa il distribuim. Ventilatorul de semineu intra in functiune intr-o plaja reglabila de la 0 C la 150 C, in functie de model, si poate fi controlat cu ajutorul unui variator de turatie.

Turatia maxima a ventilatoarelor pentru semineu poate varia intre 1270 si 1335 RPM in functie de model. Protectia motor este una de calitate, si anume IP X2.

Achizitioneaza ventilatoare pentru semineu inovatoare pentru confortul casei tale!