Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat

Ventilatoare Silentioase

Opteaza pentru ventilatoare silentioase! La baza unui ambient linistit sta folosirea de ventilatoare silentioase performante.
Page: 1 of 1

  1. Ventilator diam 100mm

    199,82 RON
  2. Ventilator diam 100mm

    179,19 RON
  3. Nou Ventilator diam 100mm
  4. Nou Ventilator diam 100mm aluminiu
Page: 1 of 1

Ventilator baie

Ventilatoarele silentioase sunt destinate evacuarii aerului. Zgomotul produs de un ventilator silentios pleaca de la 26 db/3 m pentru modelul de 100 mm diametrul. Alege ventilatoare silentioase pentru un ambient placut al casei tale. Controlul ventilatorului silentios se poate face manual sau automat.

Avem ventilatoare silentioase inovatoare si eficiente energetic pentru evacuarea aerului. Acestea sunt folosite pentru ventilatie continua sau periodica a bailor, dusurilor, bucatariilor si a altor spatii utilitare. Ventilatoarele silentioase sunt ideale pentru ventilarea spatiilor cu limitari in privinta nivelului de zgomot (dormitoare, sali de clasa, etc). Daca esti in cautarea unui ventilator ce sa produca cat mai putin zgomot, opteaza pentru unul silentios de la Julien Expert.

Mai mult, pentru toata gama de ventilatoare silentioase va oferim 5 ani garantie pentru a te convinge si bucura de calitatea produselor.