Ventilatoare Silentioase

Opteaza pentru ventilatoare silentioase! La baza unui ambient linistit sta folosirea de ventilatoare silentioase performante.
pe pagina

23 produse

Descrescator
ventilatoare silentioase

Ventilatoarele silentioase sunt destinate evacuarii aerului. Zgomotul produs de un ventilator silentios pleaca de la 26 db/3 m pentru modelul de 100 mm diametrul. Alege ventilatoare silentioase pentru un ambient placut al casei tale. Controlul ventilatorului silentios se poate face manual sau automat.

Avem ventilatoare silentioase inovatoare si eficiente energetic pentru evacuarea aerului. Acestea sunt folosite pentru ventilatie continua sau periodica a bailor, dusurilor, bucatariilor si a altor spatii utilitare. Ventilatoarele silentioase sunt ideale pentru ventilarea spatiilor cu limitari in privinta nivelului de zgomot (dormitoare, sali de clasa, etc). Daca esti in cautarea unui ventilator ce sa produca cat mai putin zgomot, opteaza pentru unul silentios de la Julien Expert.

Mai mult, pentru toata gama de ventilatoare silentioase va oferim 5 ani garantie pentru a te convinge si bucura de calitatea produselor.