Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat
Esti aici: Usite de vizitare PVC si metalice

Accesorii Ventilatie / Usite de vizitare PVC si metalice

Descopera zeci de modele de usite de vizitare PVC si metalice. Alege si tu usite de vizitare PVC si metalice potrivite pentru designul casei tale!

Page: 1 of 2
Page:
  1. 1
  2. 2

Page: 1 of 2
Page:
  1. 1
  2. 2

Ventilator baie

Portofoliul Julien Expert ofera o gama larga de usite de vizitare PVC si metalice. Aici poti gasi usite metalice de vizitare PVC si metalice sunt de mai multe tipuri: simple, cu incuietoare, cu capac magnetic, faiantabile (se poate monta direct faianta pe usita) sau cu maner.

Usitele de vizitare din PVC, sunt confectionate din material ABS de calitate si sunt destinate montajului in perete sau in tavan. Usitele de vizitare din plastic sunt de mai multe tipuri: simple, cu incuietoare, pentru placi de gips-carton.

Usitele de vizitare metalice sunt confectionate din tabla zincata de calitate superioara si sunt vopsite in camp electrostatic cu vopsea anticoroziva pe baza de fosfat de zinc. Asa ca nu exista niciun dubiu ca vei avea produse de cea mai buna calitate.

Montajul folosit la usite de vizitare PVC si metalice este usor de facut, cu ajutorul unui adeziv, al siliconului sau folosind ciment. Atat usitele de vizitare metalice cat si cele din PVC pot fi comandate cu deschidere pe dreapta sau pe stanga, in functie de solicitare. Se vor plia astfel nevoilor tale. Avem usite de vizitare PVC si metalice cu dimensiuni diverse, pentru a se adapta cererilor tale.

Gama de usite de vizitare PVC si metalice este patentata la nivel international.