Ventilatoare axiale de fereastra

Va prezentam gama noastra de ventilatoare axiale de fereastra ce asigura evacuarea continua sau periodica a aerului viciat. Cumpara si tu ventilatoare axiale de fereastra pentru protectia casei tale!
pe pagina

7 produse

Descrescator
ventilatoare axiale de fereastra

Ventilatoarele axiale de fereastra sunt utilizate pentru evacuare continua sau periodica a aerului viciat din bai, dusuri, bucatarii si a altor spatii rezidentiale. Ele sunt concepute special pentru montarea directa in fereastra. Ventilatoarele axiale de fereastra sunt formate din doua parti: una care se monteaza pe interiorul geamului, iar cealalta pe exterior, folosind o membrana speciala din cauciuc. Poti alege ventilatoare cu diametrul de 125 sau 150 mm.

Mai mult, pentru toata gama de ventilatoare casnice va oferim 5 ani garantie pentru a te convinge si bucura de calitatea produselor.

Poti alege ventilatoarele axiale de fereastra cu intrerupator cu fir, cu timer si senzor de umiditate. Toate acestea iti sunt puse la dispozitie pentru a avea confortul de a alege produsul potrivit tie si nevoilor tale.

Ventilatorul axial de freastra are un design modern, carcasa si rotorul sunt realizate din plastic ABS durabil, de calitate, rezistent la raze UV, iar designul inteligent al rotorului creste eficienta si sporeste durata de functionare a ventilatorul. Motorul este proiectat special pentru functionare silentioasa si este echipat cu jaluzele automate pentru a preveni patrunderea aerului de afara atunci cand ventilatorul nu functioneaza. Asa ca daca esti in cautarea unui ventilator axial de fereastra potrivit casei tale, nu ezita sa comanzi unul avand calitatea Julien Expert.