Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat

Despre Noi

Compania JULIEN STILE S.R.L. activează pe piața românească încă din 1993. Obiectul de activitate este reprezentat de importul și distributia de echipamente electrice și sisteme de ventilație. Suntem prezenți pe toate segmentele de piață: bricolaj, distribuție, instalații și construcții. În timp ne-am dezvoltat portofoliul de produse și parteneriatele, consolidându-ne astfel poziția de lider de piață în ventilația casnică și devenind un jucător de top în domeniul distribuției de echipamente electrice și de iluminat.

Cu ajutorul partenerilor și al echipei noastre de specialiști putem oferi soluții complete pentru orice proiect de ventilație, indiferent de dimensiuni.

Oferim servicii integrate tuturor clienților – furnizare de produse, consultanță tehnică și service în garanție și post-garanție.

Suntem reprezentanți oficiali în România ai unor producători europeni de renume în domeniul lor de activitate. Am ales să colaborăm cu furnizori preocupați constant de calitatea produselor, de inovație, care pun nevoile clienților în centrul activității lor și care asigură timpi de livrare rapizi.

Strategia companiei este de a oferi clienților nostri bunuri de calitate ridicată la preturi accesibile și de a le asigura un ambient confortabil și sănatos, protejând în același timp mediul înconjurator, cu ajutorul soluțiilor tehnologice inovatoare, eficiente și economice pe care le avem în portofoliu.

Din 2014, am creat brandul nostru propriu JULIEN EXPERT sub care distribuim toate produsele din portofoliu. 

Asigurăm livrări rapide cu ajutorul mijloacelor de transport proprii din stocurile avute în cele două depozite din București și Câmpulung.

VENTILAȚIE

Ventilatoarele și sistemele de ventilație pe care le comercializăm sunt produse ale firmelor: VENTS, CASALS, SIVAR.  

Oferta noastră include sisteme pentru ventilația casnică dar și pentru cea industrială și comercială, prin tubulatură rotundă sau rectangulară de diferite dimensiuni, baterii de încălzire/răcire, centrale de ventilație cu recuperare de căldură, etc. precum și o paletă variată de accesorii și grile PVC/metalice, tubulatură rigidă/flexibilă izolată sau neizolată, ușite de vizitare PVC/metalice.

Firma VENTS, pe care o reprezentăm în exclusivitate în România are un portofoliu de peste 10.000 repere, acoperind aproape orice solicitare pentru realizarea unui sistem de ventilație, simplu sau complex.

ECHIPAMENTE ELECTRICE

Pentru a le oferi clienților nostri cea mai bună calitate, importăm și comercializăm produse fabricate de companii de renume în domeniul articolelor electrice: Abex, Ospel, Polmark, Zamel, Univex, Metalka-Majur, etc.

În portofoliul nostru există mai multe game de aparataj electric IP 20, IP 44, game aplicate sau sub tencuială, modulare sau monobloc, sistemul clasic (german schuko) sau sistemul italian.

De asemenea, le oferim clienților o gamă largă de accesorii electrice: cutii și doze de instalații, senzori crepusculari/de mișcare, rame de protecție întrerupătoare, panouri de siguranțe, etc.

În ofertă avem și diverse modele de interfon/ videointerfon, dar și automatizări de porți și sisteme de securitate și domotică, toate de la Avidsen Italia.

Soneriile și sistemele de avertizare sonoră sunt într-o paletă diversă: sonerii electromecanice (tip clopotel), electronice, cu fir sau fără fir (wireless).

ILUMINAT

O altă categorie importantă de produse din portofoliul nostru este reprezentată de sistemele de iluminat clasic sau cu LED, fabricate de companii europene renumite: Lamkur, Skoff, Zamel, Britop. În această gamă accentul este pus pe design – clasic și modern –pentru a satisface și cele mai exigente gusturi, dar și pe inovație – pentru a răspunde unor nevoi specifice – spoturi cu senzori de mișcare și de luminozitate, acționări prin unde radio, RGB etc. 

SERVICE

Perioada de garanție este între 2 și 5 ani în funcție de produs iar post garanția este de 7 ani la variatoarele cu telecomandă și 5 ani la ventilatoare, sonerii și alarme. Serviciul de reparații este prompt, remediind sau înlocuind după caz, orice produs defect sau cu vicii de funcționare.

 

  • JULIEN EXPERT pentru ambientul perfect!