Prize

Alege din peste 150 de modele de prize pentru a fi sigur ca se vor asorta cu restul accesoriilor electrice din casa ta! Descopera intreaga noastra gama si achizitioneaza chiar azi prize sigure pentru casa ta.
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 102 produse

Descrescator
prize

Julien Expert va oferta o paleta larga de prize, de la producatori de top precum: Polmark, Abex, Ospel, Metalka, Lumi Harvest. Acestea sunt impartite in peste 10 game, fiecare cu design unic.

In functie de modul constructiv si de cerintele de utilizare prizele sunt de mai multe tipuri. Prizele pot fi aplicate sau ingropate in perete, clasa de protectie IP 20 sau IP 44, modulare sau monobloc. Exista multe game de prize, cu diverse forme si culori (alb, bej, maro, vernil, satin metalizat, antracit metalizat, etc). Gamele sunt completate de mai multe tipuri de prize, precum cele simple, duble, triple, de telefon, cu ejector, de date, telefonie, satelit, RTV, etc.

Descopera o gama larga de prize pentru casa ta, fie ele simple, de calculator sau TV. Achizitioneaza modelele ce se potrivesc si asorteaza cu restul casei tale.