Electrice

Pentru a realiza un sistem electric sigur ce sa contina atat prize, intrerupatoare cat si sisteme de supraveghere, ai nevoie de cele mai bune instalatii electrice. Achizitioneaza instalatii electrice de cea mai buna calitate!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 339 produse

Descrescator

In categoria electrice intra o gama diversificata de instalatii electrice (prize si intrerupatoare) cu ramele aferente, sonerii, alarme, sisteme de supraveghere.

Pentru ca ne dorim sa aveti optiunea de a alege, in oferta noastra exista intrerupatoare de mai multe tipuri, in functie de modul constructiv si de cerintele de utilizare. Veti gasi sunt intrerupatoare aplicate sau ingropate in perete, clasa de protectie IP 20 sau IP 44, modulare sau monobloc. De asemenea, poti alege din peste 150 de modele de prize pentru a fi sigur ca se vor asorta cu restul accesoriilor electrice din casa ta! Julien Expert va oferta o paleta larga de prize, de la producatori de top precum: Polmark, Abex, Ospel, Metalka, Lumi Harvest. Acestea sunt impartite in peste 10 game, fiecare cu design unic.

Cu totii stim ca in fiecare casa, detaliile fac diferenta. Cu varietatea de rame pentru intrerupatoare si prize dati eleganta casei voastre. Soneriile noastre sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri si modele. Chiar daca esti in cautarea unei sonerii pentru casa, birou sau business-ul propriu, la Julien Expert esti sigur ca vei gasi pentru toate.

Descopera si alege chiar acum un sistem de supraveghere ce iti va aduce un nivel ridicat de siguranta, ridicand astfel confortul casei tale! Smarthome este principalul producator de sisteme de supravechere pe care il comercializam. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuti din lume si dezvolta produse usor de ultilizat si de instalat. De fiecare data cand plecati de acasa si va lasati locuinta nesupravegheata, acest lucru reprezinta un stres in plus. De aceea va recomandam sa folositi alarmele de la Polmark si de la Avidsen-Smart Home pentru a va pastra casa in siguranta.

Achizitioneaza instalatii electrice in conformitate cu designul casei tale.