Compara Produs

Nu ai nici un produs de comparat.

CONTACT
Ai o intrebare?

Pentru orice informatie sau nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon de mai jos.

+4021 668 7200
Live Chat

Ventilatoare axiale de perete

Descopera optiunile de ventilatoare axiale de perete Julien Expert pentru spatiile casnice de mici dimensiuni in care aveti nevoie de un ventilator cu regim continuu sau intermitent. Cumpara chiar azi orice ventilatoare axiale de perete necesare!
Page: 1 of 4
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 1. Economisesti 48% In limita stocului disponibil
  Ventilator diam 125mm timer, gold

  Ventilator diam 125mm timer, gold

  Pret normal: 227,16 RON

  Special Price 118,88 RON

 2. Economisesti 41% In limita stocului disponibil
  Blauberg Ventilator axial diam 100mm, valva antiretur, intrerupator fir, rulment
 3. Economisesti 41% In limita stocului disponibil
  Blauberg Ventilator axial diam 125mm cu valva antiretur, rulment
Page: 1 of 4
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Ventilatoare axiale de perete

Julien Expert va oferta o gama larga de zeci de ventilaoare axiale de perete de la Vents. Sunt acele ventilatoare care se monteaza direct pe perete, aerul viciat fiind eliminat direct la exterior, prin gaura in care este montat ventilatorul. In general se folosesc pentru spatiile casnice de mici dimensiuni: bai, bucatarii, holuri, etc si sunt concepute sa functioneze in regim continuu sau intermintent.

Ventilatoarele axiale de perete sunt confectionate din plastic ABS, in diverse forme si cu mai multe optiuni: timer, senzor de umiditate, senzor de miscare, intrerupator cu snur, etc. Motoarele sunt echipate cu protectie termica si pot fi controlate cu ajutorul regulatoarelor de turatie. Gama de ventilatoare MA este dotata cu jaluzele automate, care blocheaza accesul aerului atunci cand ventilatorul nu fnctioneaza. Diametrele sunt 100 mm, 125 mm, 150 mm si 230 mm.

Achizitioneaza ventilatoare axiale de perete inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort si eficienta!