Ventilatoare axiale de perete

Descopera optiunile de ventilatoare axiale de perete Julien Expert pentru spatiile casnice de mici dimensiuni in care aveti nevoie de un ventilator cu regim continuu sau intermitent. Cumpara chiar azi orice ventilatoare axiale de perete necesare!
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 153 produse

Descrescator
ventilatoare axiale de perete

Julien Expert va oferta o gama larga de zeci de ventilaoare axiale de perete de la Vents. Sunt acele ventilatoare care se monteaza direct pe perete, aerul viciat fiind eliminat direct la exterior, prin gaura in care este montat ventilatorul. In general se folosesc pentru spatiile casnice de mici dimensiuni: bai, bucatarii, holuri, etc si sunt concepute sa functioneze in regim continuu sau intermintent.

Ventilatoarele axiale de perete sunt confectionate din plastic ABS, in diverse forme si cu mai multe optiuni: timer, senzor de umiditate, senzor de miscare, intrerupator cu snur, etc. Motoarele sunt echipate cu protectie termica si pot fi controlate cu ajutorul regulatoarelor de turatie. Gama de ventilatoare MA este dotata cu jaluzele automate, care blocheaza accesul aerului atunci cand ventilatorul nu fnctioneaza. Diametrele sunt 100 mm, 125 mm, 150 mm si 230 mm.

Achizitioneaza ventilatoare axiale de perete inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort si eficienta!