Atenuatoare de zgomot

Achizitioneaza atenuatoare de zgomot eficiente pentru sistemul tau de ventilatie si bucura-te de linistea casei tale! Descopera variantele de atenuatoare de zgomot pe care le avem in stoc.
pe pagina

7 produse

Descrescator

Foloseste atenuatoare de zgomot pentru diminuarea zgomotui produs in timpul functionarii echipamentului de ventilatie si se monteaza de-a lungul sistemelor de tubulatura. Pentru proiectarea unui sistem de ventilatie cu un nivel scazut de zgomot, amortizoarele de zgomot ar trebui utilizate împreuna cu ventilatoarele care produc fluxul de aer in conductele de ventilatie.

Vents este unul dintre liderii recunoscuti pentru implementarea de inalta tehnologie in ventilatie si pentru integrarea tehnologiilor avansate din domeniu.

Puteti monta atenuatoare de zgomot in orice pozitie. Instalarea mai multor atenuatoare de zgomot in serie este preferabila pentru a imbunatati efectul de absorbtie a sunetului. Amortizoarele de zgomot pot fi montate in sistemele de tubulatura rotunda sau circulara.

La noi veti gasi atenuatoare zgomot cu o lungime standard de 500, 600 sau 900 MM. De asemenea, dimensiunile racordului pot varia de la 100 la 500x300 MM.

Achizitioneaza atenuatoare de zgomot inovatoare pentru un nivel mare de confort si liniste!