Filtre si cutii filtrante

Descopera o modalitate usoara de a filtra aerul de praf si alte particule, cu filtre si cutii filtrante. Alege si tu un sistem de ventilatie performant, ce sa contina si filtre si cutii filtrante de calitate!
pe pagina

6 produse

Descrescator

Vents este unul dintre liderii recunoscuti pentru implementarea de inalta tehnologie in ventilatie si pentru integrarea tehnologiilor avansate din domeniu.

Filtrele de aer se monteaza in sisteme de ventilatie, centrale de ventilatie, recuperatoare de caldura si anumite modele de ventilatoare. Ele sunt destinate filtrarii aerului de praf si alte particule, pentru diminuarea aportului de aer poluat in spatiile interiore. Exista mai multe tipuri de filtre in diverse clase de filtrare: G3, G4. Dimensiunile racordului difera in functie de model, astfel: 125, 150, 200 si 315 cm.

Cutiile filtrante sunt confectionate din tabla zincata si au un spatiu special in care se poate monta/extrage cu usurinta filtrul de aer necesar conform cu specificatiile tehnice. Filtrul este confectionat din fibre sintetice.

Cumpara filtre si cutii filtrante pentru casa ta!