Veioze

Va oferim o gama variata de veioze, fie ele in stil clasic sau modern, din diverse materiale. Descopera cele peste 100 de veioze cu design unic si alege-le pe cele potrivite interiorului casei tale.
pe pagina

Afiseaza 1-32 din 83 produse

Descrescator
veioze

Julien Expert va prezinta o gama variata de veioze, fie ele in stil clasic sau modern, din diverse materiale: metal, lemn, mase plastice, sticla, textile. Toate veiozele sunt prevazute cu un cablu de alimentare cu stecher si intrerupator pe fir.

Daca unul din criteriile dumneavoastra de alegere a unei veioze este destinatia, avem produse potrivite pentru dormitor, living, bucatarie si hol. Insa acestea se pot potrivi oricarei incaperi, daca doriti un design nonconformist. Tipul de fasung este E14 sau E27. Puterea maxima a unei veioze este de 40 sau de 60 W, in functie de model.

Pentru a fi siguri ca veioza dumneavoastra de va potrivi oricarui stil, va punem la dispozitie produse din peste 45 de game, de la producatori de top precum Lamkur, Britop si Duolla. Desi in mod clasic o veioza dispune de un singur bec, va oferim si varianta cu 2 becuri, pentru a putea ilumina un spatiu mai mare, in functie de nevoile dumneavoastra.

Descopera gama noastra de veioze clasice sau moderne pentru un plus de eleganta adus casei dumneavoastra!