SKU
PO 400
Compara

Grila ventilatie tamplarie PVC

Cu reglaj lamele
38,92 RON TVA inclus
Produsul se afla pe stoc
In limita stocului disponibil
Transport GRATUIT! Transport GRATUIT!
pentru comenzile mai mari de 200 lei, exceptie facand comenzile care contin produse voluminoase.
Garantie 5 ani Garantie 2 ani *
Pentru a te convinge de calitatea produselor.

Grila pentru fereastra PO 400 este creata pentru aportul permanent de aer proaspat in spatii rezidentiale si publice. Aceasta grila se poate monta in ferestre de diferite marimi si grosimi. Utilizarea acestei grile inlocuieste cu succes ventilarea prin deschiderea geamului, asigurand aport de aer proaspat fara a se simti curenti de aer sau zgomotul din exterior. Structura speciala a grilei o face usor de utilizat, iar filtrul de praf filtreaza aerul de particule, asigurand un aer mai curat.

Designul grilei PO 400

Grila este compusa dintr-o parte care se monteaza la exterior, filtru si grila interioara cu reglaj. Partea exterioara previne patrunderea apei in interior si include o plasa antiinsecte. Filtrul purifica aerul introdus de praf si impuritati, previne excesul de umiditate si zgomotul exterior. Partea interioara este prevazuta cu reglaj.

Instalarea grilei in fereastra

PO 400 se instaleaza in partea superioara a ramei ferestrei. Este necesara perforarea tamplariei pentru circularea aerului. (Sablonul pentru perforare se afla pe ambalajul grilei. Fluxul maxim de aer prin grila PO 400 este de 20-40 mc/h. Grila PO 400 este echipata cu regulator de debit de aer ce furnizeaza un flux regulat de aer si directia aerului pentru un microclimat cat mai confortabil.

Specificatii
Certificare Europeana Da
Cod EAN 4824032010822
Greutate(Kg) 0.48
Material PVC
Oferta Ventilatie, BlackFriday2023
Producator VENTS
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Grila ventilatie tamplarie PVC