SKU
JAM 545W
Compara

Panouri fotovoltaice JA Solar Deep Blue 3.0 545W

Costul transportului pentru acest produs se va calcula in functie de cantitatea comandata si zona de livrare. Veti fi contactat de catre unul dintre agentii nostri pentru a va comunica costul transportului. Multumim pentru intelegere! 

1.266,40 RON TVA inclus
Produsul se afla pe stoc
In limita stocului disponibil
Transport GRATUIT! Transport GRATUIT!
pentru comenzile mai mari de 200 lei, exceptie facand comenzile care contin produse voluminoase.
Garantie 5 ani Garantie 2 ani *
Pentru a te convinge de calitatea produselor.

Costul transportului pentru acest produs se va calcula in functie de cantitatea comandata si zona de livrare. Veti fi contactat de catre unul dintre agentii nostri pentru a va comunica costul transportului. Multumim pentru intelegere! 

ON GRID

      Sistemul ON GRID functioneaza doar atunci cand este conectat la reteaua nationala de electricitate, deoarece invertorul trebuie sa obtina tensiunea de referinta si sa se sincronizeze cu reteaua pentru a putea exporta in retea surplusul de energie generat de panourile fotovoltaice. In caz de pana de curent, sistemul nu poate functiona.

Acest tip de sistem este recomandat pentru locurile in care electricitatea este furnizata fara intrerupere sau cu o pauze de cel mult 2 ore in timpul zilei. Este potrivit pentru reducerea costurilor cu electricitatea deoarece este mai ieftin decat un sistem de baterii si nu exista costuri recurente pentru inlocuirea componentelor.

HIBRID 

      Sistemul HIBRID este in esenta un sistem complex care utilizeaza atat energie electrica generata de panouri fotovoltaice, cat si energie electrica furnizata de la reteaua nationala.

Acest tip de sistem furnizeaza tot timpul energie electrica consumatorilor casnici si comuta automat intre utilizarea energiei solare si utilizarea energiei retelei de utilitati.

Cand nivelul de energie din acumulator este scazut, aceasta este alimentat de reteaua publica, cand energia generata de panourile fotovoltaice este insuficienta.

OFF GRID

      Utilizarea sistemelor OFF GRID este recomandata in locurile in care nu exista posibilitatea de conectare la reteaua nationala de electricitate sau unde exista o intreruperi ale curentului de peste 2 ore. Acest tip de sistem este o solutie potrivita pentru a evita intreruperile de curent si poate fi instalat cu un invertor independent cu controller de incarcare integrat sau separat.

Daca sistemul Off-grid este proiectat corespunzator, cu panouri fotovoltaice si acumuatori adecvati, acesta poate furniza energie pe tot parcursul anului fara a fi conectat la reteaua nationala de electricitate.

Cum functioneaza:

1. Panourile solare transforma lumina soarelui in electricitate

2. Electricitatea generata de panourile solare este conectata la retea printr-un comutator care  poate opri fluxul de energie electrica in caz de urgenta

3. Curentul continuu trece  printr-un invertor si este transformat in curent alternativ.

4. Folosirea bateriilor pentru stocarea energiei solare este optionala

5. Din invertor, curent alternativ trece prin contorul de energie electrica. Contoarul masoara cantitatea de energie solara produsa, cantitatea de energie solara consumata, cantitatea de electricitate extrasa din retea si cantitatea de electricitate vanduta in retea.

6. De la contor, curentul alternativ ajunge la panoul de sigurante al locuintei

7. Energia solara poate fi folosita de consumatori in casele lor pentru a alimenta corpuri de iluminat, electronice, electrocasnice etc.

8. Electricitatea generata de panourile solare care nu este utilizata sau stocata este distribuita in reteaua de energie electrica nationala.

Specificatii
Certificare Europeana Da
Scrie propriul review
Scrie un review despre:Panouri fotovoltaice JA Solar Deep Blue 3.0 545W