Centrale de ventilatie

Pentru a stopa pierderile de caldura, alege din gama noastra de centrale de ventilatie. Alege una din variantele de centrale de ventilatie performante ce consideri ca se potriveste cel mai bine spatiului tau.
Filtreaza
pe pagina

10 produse

Descrescator
centrale de ventilatie

Va oferim doua tipuri de centrale de ventilatie, cele de tip VUT si cele de tip Micra. Pierderile de caldura si aerul interior viciat sunt, pentru orice cladire, doua dintre cele mai importante probleme ale locatarilor. Mai mult, aerul din spatiile locuite contine un numar mare de bacterii si particule de praf, vapori, gaze si alte substante reziduale care patrund de afara rezultand astfel un grad de poluare in interior.

Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura rezolva ambele probleme intalnite: alimenteaza incaperile cu aer proaspat de afara si recupereaza caldura din aerul viciat evacuat. Centralele de ventilatie pot fi montate cu ajutorul diverselor caracteristici precum: montarea de perete sau cu tubulatura.

Centralele de tip VUT sunt unele dintre cele mai eficiente sisteme, ele beneficieaza de o dubla filtrare de aer si de un sistem de recuperare de caldura. Gama include mai multe variante de modele, marimi, echipate cu diverse optiuni si este potrivita pentru sistemele centralizate de ventilatie.

Centralele de tip Micra sunt o solutie economica pentru a realiza o ventilatie eficienta energetic a fiecarei camere din apartamente, vile, spatii sociale si comerciale, fara a fi nevoie de sistem de tubulatura prin tavan. Sistemele descentralizate cu recuperare de caldura Micra sunt solutiile de ventilatie complete gata de functionare care asigura alimentarea cu aer curat in interior, filtrarea aerului, evacuarea aerului poluat si incalzirea aerului introdus daca este cazul (modelul Micra 150 E).

Achizitioneaza centrale de ventilatie inovatoare cu un design elegant pentru un nivel mai mare de confort si eficienta!