Ventilatie Casnica

Ventilatie Casnica
Un sistem de ventilatie casnica este recomandat pentru extragerea aburului, a mirosurilor neplacute si a fumului de tigara din casa dumneavoastra. Va punem la dispozitie ventilatoare casnice decorative, centrifugale, axiale de fereastra si de perete si ventilatoare cu recuperator de caldura.
Cauti un ventilator casnic?
Completeaza chestionarul si gaseste cea mai buna solutie de ventilatie pentru casa ta!
GASESTE SOLUTIA POTRIVITA
selector ventilatoare
Filtreaza
pe pagina

2 produse

Descrescator

Julien Expert va ofera prin firma VENTS, pe care o reprezentam in exclusivitate in Romania un portofoliu de peste 10.000 produse, care acopera aproape orice solicitare pentru realizarea unui sistem de ventilatie, simplu sau complex. 

Calitatea aerului - importanta unui ventilator sau sistem de ventilatie.

Zilnic respiram aprox 20.000 de litri de aer –  dar cat de sanatos este aerul pe care-l respiram?

In orice cladire sunt cel putin doua surse de poluare a aerului. Prima este reprezentata de materialele de constructie care produc mai mult de 50% din poluarea generala. Oamenii si activitatile lor reprezinta a doua sursa de poluare. In aerul interior se gasesc in permanenta diverse particule solide in suspensie si micro-organisme care sunt aduse in casa de catre oameni, animale sau sunt introduse prin conducte impropriu intretinute. In spatiile ventilate necorespunzator, aceste micro-organisme pot provoca mirosuri neplacute, disconfort, boli pulmonare si chiar pot da nastere la infectii bacteriale. Emisiile unor substante chimice folosite in produsele cosmetice si detergenti, precum si praful, vaporii, fumul de la tigari, formaldehida care este evaporata in atmosfera din covoarele sintetice, spuma poliuretanica pentru izolatii, mobila, compusii chimici daunatori emisi de echipamentele electro-casnice, dioxidul de carbon sunt doar cativa dintre poluanti care ar putea fi redusi daca se utilizeaza un ventilator. Calitatea proasta a aerului interior este daunatoare nu doar pentru locuitori ci si pentru casa, intrucat creste volumul de condens pe ferestre si oglinzi, apar ciuperci si mucegai in bai si bucatarii, persista mirosul neplacut de umezeala.

Partial, problema aerului poluat se poate rezolva creand o ventilatie naturala prin deschiderea ferestrelor. Dar aceasta solutie are unele dezavantaje: se aduce un debit de aer necontrolat si apar curenti nesanatosi. Prin deschiderea geamurilor in camera intra nu doar aer proaspat dar si un amestec de polen, praf si gaze de esapament. In plus, pierderile termice cresc iar nivelul de zgomot din exterior poate fi foarte mare. Acest lucru este valabil mai ales pentru locuitorii din zonele din apropierea autostrazilor si spatiilor de distractie sau a drumurilor principale. Astfel poluantii patrund in incinte, aerul interior perimat nu este evacuat si cu greu se realizeaza o ventilatie naturala.

Pentru a elimina problemele asociate cu riscuri de sanatate, aerul umed, poluat trebuie evacuat cu regularitate si inlocuit cu aer proaspat. Aerul proaspat trebuie sa intre in permanenta in toate camerele locuintei pentru a asigura o ventilatie completa si eficienta. Astfel, crearea unui sistem de ventilatie de alimentare si evacuare eficient in camere este singura solutie corecta a acestei probleme.

La noi pe site puteti alege orice tip de ventilator: axial de fereastra, axial de perete, silentios, axial in linie, cu consum redus, ventilator inteligent, cetrifugal, cu senzor de miscare, cu senzor de umiditate, cu timer, cu jaluzele, ventilator alimentat cu panou solar sau decorativ, cu un design elegant dar care ajuta si la cresterea nivelului de confort. 

Alegeti cu incredere orice tip de ventilator comercializat la noi pe site pentru a va oferi un micro-climat echilibrat.