Ce sunt bateriile de incalzire electrica si care sunt beneficiile acestora?

Ce sunt bateriile de incalzire electrica si care sunt beneficiile acestora?

Bateriile de incalzire electrica Vents sunt proiectate pentru incalzirea aerului de admisie intr-un sistem de ventilatie, in vederea incalzirii aerului proaspat furnizat, in diferite locatii, precum: magazine, birouri, case, ateliere, garaje, depozite, hale de productie etc. Acestea sunt o componenta a sistemului de ventilatie si nu sunt proiectate pentru o functionare independenta.

Astfel veti beneficia in permanenta de un aer proaspat fara alergeni si umiditatea care dauneaza atat sanatatii dumneavoastra cat si imobilului. Mai mult, pe toata perioada anotimpului rece, veti pastra casa incalzita si aerisita, fara a deschide ferestrele. In acest fel veti economisi energie, fara a face rabat de la sanatate si confort!

Unitatea este proiectata pentru aplicatii interioare la temperatura ambianta de la -30 ° C pana la +50 ° C si umiditate relativa de pana la 80%. Carcasa si cutia de borne sunt realizate din tabla de otel zincat, iar elementele de incalzire sunt confectionate din otel inoxidabil. Bateriile de incalzire electrica NK sunt echipate cu sigurante termice de protectie la supraincalzire, ceea ce confera un plus de siguranta.

Bateriile de incalzire electrica Vents din seria NK sunt disponibile in mai multe variante, in functie de dimensiune si capacitate, avand o unitate de comanda pentru incalzitoarele cu putere de la 4,5 pana la 54,0 kW pentru a mentine temperatura setata a aerului in tuburile de ventilatie.

Fiecare dimensiune standard are mai multe optiuni de putere electrica. O capacitate mai mare poate fi obtinuta prin instalarea incalzitoarelor in serie. Atunci cand alegeti o baterie de incalzire electrica pentru sistemul de ventilatie acasa sau locul de munca, va trebui sa tineti cont de aplicatia specifica atunci cand decideti modelul de care aveti nevoie.

Consulatati echipa noastra de specialisti pentru a afla ce dimensiune vi se potriveste!

Beneficii:

• Aprovizionarea constanta cu aer proaspat, sanatos, filtrat;

• Elimina mucegaiul si combate condensul;

• Aerul din exterior proaspat introdus in incapere este preincalzit pana la temperatura dorita, daca dimensionarea rezistentei se face corespunzator;

• Incalzire naturala fara deschiderea ferestrelor;

• Pentru sanatate, este dovedit clinic ca ajuta persoanele care sufera de alergie si astm.

Instalare usoara si rapida:

Designul bateriei de incalzire electrica Vents asigura montarea acesteia prin intermediul unei conexiuni cu flansa. Montarea se efectueaza in asa fel incat sa permita o distributie uniforma a fluxului de aer.

Siguranta:

Termostatul de baza cu protectie la supraincalzire cu auto-resetare . Termostatul de protectie impotriva supraincalzirii de urgenta cu resetare manuala.

Confort:

Distributie echilibrata a caldurii in toata casa; Casa ta este mai linistita si fara curenti; Control simplu si usor: Sistem complet controlabil cu telecomanda sau manual. Modelele NK-U sunt echipate direct din fabrica cu termostate si senzori de temperatura sau daca au fost deja achizitionate fara acestea, se pot cumpara separat.

Economisirea energiei:

Sistemul isi primeste numele din faptul ca aerul incalzit este distribuit prin tubulatura de ventilatie conectata la orificiile de ventilare. Prin recircularea aerului cald puteti pastra in mod eficient locuinta calda, indiferent de cat este de scazuta temperatura de afara.

Astfel veti obtine cele mai bune rezultate: economie de energie si confort!

Bateriile de incalzire electrica Vents din seria NK pentru sistemele de ventilatie sunt un mod convenabil, accesibil si eficient de a furniza caldura in imobilele dumneavoastra!