Respirati un aer curat, beneficiind de o ventilatie adecvata folosind ventilatoarele de calitate germana Blauberg Moon!

Respirati un aer curat, beneficiind de o ventilatie adecvata folosind ventilatoarele de calitate germana Blauberg Moon!

Prevazut cu motor german Blauberg de 240 V si cu o garantie de 5 ani!

Un ventilator de evacuare pentru baie instalat corespunzator va elimina excesul de umiditate, mirosurile neplacute, precum si alti poluanti. De asemenea, ajuta la indepartarea vaporilor de apa care s-au acumulat pe oglinzi si pereti, impiedicand formarea mucegaiului, care, nu numai ca provoaca degradarea locuintei dar va poate afecta grav sanatatea. Blauberg Moon este o gama unica de ventilatoare moderne care ofera avantaje semnificative fata de ventilatoarele traditionale concepute pentru zonele rezidentiale. Gama Blauberg Moon ofera debite mai mari de aer cu mai putin zgomot datorita modului in care a fost proiectata, pentru a oferi cel mai bun flux de aer cu o functionare silentioasa, pastrand in acelasi timp un aspect modern proaspat, care se va potrivi oricarei bai, bucatarii sau dusuri. 

• Unde folosim ventilatorul Blauberg Moon 100?

Este folosit in vederea ventilatiei continue sau periodice a baii, dusurilor, bucatariilor si a altor spatii rezidentiale.

Beneficii:

Design modern si aspect estetic, carcasa, rotorul și panoul frontal sunt realizate din plastic ABS de inalta calitate si rezistent la UV.

Performanta, designul aerodinamic al rotorului asigura un flux mare de aer si un nivel scazut de zgomot. Un debit impresionant de aer extras de 85 m³/ora 24 l/s. Datorita design-ului special al paletei rotorului cu debit mixt, permite utilizarea tubulaturii de ventilatie, chiar si pe o distanta mai mare.

Silentios, conducta de evacuare a ventilatorului incorporeaza redresoare de aer special concepute pentru a reduce turbulenta aerului, nivelul de zgomot si pentru a creste presiunea aerului. Nivelul sonor este de doar 25 dBA.

Fiabilitate, ventilatorul este echipat cu un amortizor special conceput pentru a preveni refluxul si pierderile de caldura in timpul modului de asteptare al ventilatorului.

Usor de montat, ventilatorul se instaleaza direct in orificiul de ventilatie, prin fixare pe perete sau tavan cu suruburi. In cazul amplasarii la distanta a orificiului de ventilatie, se recomanda o conexiune prin tubulatura flexibila in diametru de 100mm. Tubulatura de ventilatie se conecteaza la flansa de evacuare a ventilatorului printr-o clema.

Economic, motor fiabil cu consum redus de energie. Proiectat pentru functionare continua si nu necesita intretinere.

Siguranta, este echipat cu protectie la supraincalzire si cu rulmenti cu bile.

O solutie in vederea economisirii de energie este varianta: Blauberg Moon 100T, ventilator axial diametru 100mm, cu valva antiretur, rulment, prevazut cu timer.

Cand ventilatorul este pornit de un intrerupator extern, temporizatorul este activat timp de 10 secunde pana la 2 minute. Dupa ce intrerupatorul extern este oprit, ventilatorul continua sa functioneze pentru o perioada de timp prestabilita, reglabila de la 2 pana la 30 de minute.

ESTE VREMEA SA CURATATI AERUL Alegerea unui ventilator de baie cu performante eficiente pentru dimensiunea incaperii este fundamentala, utilizarea unui ventilator prevazut cu timer, poate asigura o eliminare optima a aburului. Indiferent daca aveti o baie mare sau mica, sau dus separat, este important sa indepartati aburul care va crea foarte rapid mucegai pe tavane, praguri si pereti.

De ce este important sa utilizati un ventilator prevazut cu timer?

Ventilatorul potrivit poate elimina eficient aburul în timp ce esti la dus, dar ce se intampla cand iesi din camera? Aburul si umiditatea este de obicei inca prezenta in aer. Solutia corecta este ventilatorul cu timer care va continua sa functioneze si dupa ce ati parasit camera si ati stins luminile. 

Economisiti costurile la energia electrica si termica.

Dupa dus sau baie, ventilatorul de evacuare trebuie lasat pornit nu mai mult de 20 de minute. In acest timp, ventilatorul este capabil sa evacueze umiditatea pentru a preveni mucegaiul si acumularea de condens. Mentinerea ventilatorului pornit sub aceasta limita de timp, poate duce la condens si probleme de sanatate legate de sistemul respirator. Se intampla deseori sa uitati sa opriti ventilatorul, sau sa va amintiti cat timp a fost pornit. Cand ventilatorul este lasat pornit mai mult de 20 de minute, provoaca o risipa inutila de energie. Setarea functiei cu timer a ventilatorului, va permite sa mențineti o calitate sanatoasa a aerului in baie si sa reduceti in acelasi timp risipa de energie. Economisirea energiei acasa este de fapt mult mai simpla decat poate parea uneori. Utilizarea temporizatoarelor ventilatoarelor de evacuare este un exemplu excelent in acest sens. Prin simpla setare a timer-ului, promovati o calitate sanatoasa a aerului interior, reducand consumul de energie si costurile aferente.