Ventilatorul industrial centrifugal VKMZ 100

Ventilatorul industrial centrifugal VKMZ 100

Va ganditi sa cumparati un ventilator centrifugal de tubulatura in line? Daca da, atunci probabil ca stiti deja cateva dintre utilizarile de baza ale acestor ventilatoare.

Achizitionarea acestui tip de ventilator este o alegere excelenta si ar trebui sa fiti constienti de toate beneficiile sale.

Ventilatorul industrial centrifugal de tubulatura Vents VKMz 100 este un echipament profesional utilizat in instalatii de ventilatie de dimensiuni medii si mari, cu capacitate mare de ventilare si performanta ridicata.

Ventilatorul industrial in line Vents VKMz 100 este special proiectat pentru ventilatia spatiilor casnice, comerciale sau industriale (camere de locuit, birouri, magazine, garaje, bucatarii sau alte spatii incalzite pe timpul iernii), care necesita presiune ridicata, flux de aer puternic si nivel redus de zgomot.

Ventilatoarele industriale centrifugale de tubulatura in linie din seria Vents VKMz sunt compatibile cu tubulatura in diametrul de la 100 mm pana la 315 mm si pot fi montate in plan vertical sau orizontal in tubulatura cilindrica de ventilatie. Ventilatoare in linie dublu flux pot fi folosite atat pentru aportul de aer proaspat cat si pentru evacuarea celui viciat.

Beneficii:

  • - Mai multe puncte de admisie: Pentru incaperi de dimensiuni mari, puteti opta pentru doua puncte de admisie diferite. Cu ajutorul unei jonctiuni Y, ventilatorul VKMZ 100 poate avea mai multe iesiri sau intrari.
  • - Economie: Capacitatea ventilatorului VKMZ de a lucra pe tubulatura, il face util si pentru transferurile de caldura.Furnizarea si evacuarea sistemelor de ventilatie si aer conditionat ale diferitelor spatii care necesita o ventilatie controlabila cu economie de costuri.
  • - Calitate superioara: Pentru caracteristici precise, functionare sigura si zgomot redus, fiecare turbina este echilibrata dinamic în timpul asamblarii. · Gradul de protectie a motorului este IP44.Rotorul cu palete curbate este alimentat de motorul monofazat cu rotor extern si protectie impotriva supraincalzirii  
  • - Fiabilitate

         

Pentru mai multe detalii cu privire la accesoriile necesare, contactati echipa noastra.