Gama de corpuri de iluminat Lea

Gama de corpuri de iluminat Lea

Un design corect al iluminatului interior se refera la combinarea iluminatului ambiental, de lucru cat si de accent. Aplicele pot fi folosite pentru a crea orice nivel al designului dvs. de iluminat, oferindu-va flexibilitate in decorul interior. Indiferent daca va remodelati complet casa sau pur si simplu improspatati o anumita camera, iata cateva avantaje grozave ale incorporarii aplicelor in designul de iluminat al casei dumneavoastra.

5 Beneficii ale iluminarii oricarui spatiu cu aplicele "LEA"

Corpuri decorative

Iluminarea decorativa a aplicelor adauga un aspect atemporal oricarei incaperi din casa dumneavoastra. Corpurile de iluminat moderne din gama de aplice "Lea" se integreaza de minune in orice schema de design contemporan.

Gama larga

Modelul este disponibil cu doua, trei sau patru brate, intr-o culoare placuta din punct de vedere estetic. Aplicele de perete pot fi montate pe lambriuri din lemn sau pot iesi in evidenta singure ca piesa decorative, ori pentru a completa decorul existent. Identificati zonele in care este mai probabil sa aveti nevoie de lumina ambientala sau de lucru.

Eficiente din punct de vedere energetic

Iluminatul cu aplicele "Lea" este, de asemenea, o modalitate de a reduce eficienta energetica a casei tale. Iluminatul consuma o parte semnificativa din toata energia electrica consumata in casa ta. Aplicele ofera cantitatea necesara de lumina fara a fi nevoie sa lumineze intreaga camera, ceea ce inseamna mai putina energie consumata in general.

Iluminatul cu LED atat de eficient din punct de vedere energetic al aplicelor "Lea" este o modalitate excelenta pentru a ajuta la economisirea facturilor.

Asociati aplicele Lea cu becuri LED si veti vedea cu siguranta o diferenta in factura lunara de energie!

Aplicele Lea sunt echipate cu becuri led.

Versatil

Design-ul modern, minimalist, este potrivit in orice tip de casa, deoarece aplicele sunt simple si discrete, se pot combina cu orice design si pot merge in orice camera din casa ta. Vrei o lumina blanda si primitoare pentru intrarea ta? Aplicele se pot ocupa de asta. Vrei un dormitor cu o stralucire calda? Aplicele "Lea"sunt alegerea usoara. . Aceste corpuri montate pe perete ori tavan se integreaza perfect si arata mai mult ca parte a decorului camerei tale decat simple corpuri de iluminat.

Daca doriti sa va maximizati zona, nu exista o alegere mai buna de iluminat decat aplicele "Lea".

Designul lor versatil, permite montarea atat pe perete, cat si pe tavan!

Iluminare intima

Sunt ideale daca doriti ca o sufragerie sa aiba o atmosfera luxoasa si eleganta. Aplicele de perete sunt excelente pentru a crea intrari primitoare. Practic, versatil si primitor!