Eficienta, economie energetica, siguranta si confort – tehnologia de incalzire a secolului XXI

Eficienta, economie energetica, siguranta si confort – tehnologia de incalzire a secolului XXI

In contextul actual de crestere constanta a preturilor la energia termica traditionala, va propunem solutii de incalzire ce pot deveni mai ieftine si mai sigure pentru casa dumneavoastra:

COVOR DE INCALZIRE TERMOFOL

Covorul de incalzire este format dintr-un cablu de incalzire atasat la o plasa autoadeziva din fibra de sticla. Covoarele electrice pot fi folosite fie ca sursa de incalzire de baza, fie ca instalație pentru reincalzirea incaperii pentru a obtine confortul unei podele calde. Produsul, va este oferit in seturi pre-asamblate avand garantia celei mai inalte calitati la preturi competitive.

• TERMOSTATE

Controlul sistemului electric de incalzire se realizeaza prin intermediul unui termostat – regulator de temperatura, in vederea asigurarii unui maxim de confort termic. Acesta permite mentinerea automata a temperaturii setate a aerului sau a podelei. Fiecare circuit este un sistem de incalzire independent, pe care il putem adapta individual nevoilor noastre. In cazul incalzirii directe, inertia termica scazuta face ca, controlul temperaturii pardoselii sa fie simplu si foarte precis. Temperatura poate fi redusa prin intermediul termoregulatoarelor electronice programabile cu ceas, care permit o programare facila a reducerii temperaturii la momentul dorit. Termoregulator cu modul WiFi încorporat – TERMOFOL TF-WiFi permite programarea de la distanta printr-o aplicatie de pe smartphone-ul tau.

Tipuri de termostate TERMOFOL

Programarea in timp real va ofera temperatura pe care o setati atunci cand aveti nevoie. Cand utilizati un termostat cu un programator, TF-H1, TF-H5 sau TF-WiFi, obtineti o temperatura confortabila la ore specificate. Termoregulatorul programabil este economic si usor de utilizat. Termostatul porneste incalzirea pentru cateva ore in timpul zilei, cand suntem de exemplu intr-o anumita camera, iar in restul zilei reducem temperatura pentru a minimaliza costurile de energie. Termostatele cu programator sunt ceva mai scumpe, dar investitia se amortizeaza rapid intrucat cele traditionale mentin temperatura pe tot parcursul zilei.

• Termostat cu senzor de podea. Este recomandat pentru controlul incalzirii electrice in pardoseala, al carei scop este asigurarea confortului unei podele calde – de exemplu in baie. 

• Termostat cu doi senzori (aer si podea). Este recomandat pentru cazul in care, acest sistem este singura sursa de caldura. Termoregulatorul mentine temperatura setata a aerului, limitand in acelasi timp temperatura podelei. 

• Termostat cu senzor de aer. Este recomandat pentru incalzirea pe perete, tavan si radiant.

Alege-ti propriul kit TERMOFOL.